Elegancia és biztonság - a Kutyának is jár

 

A vevőink által megrendelt árut postai futárszolgálattal szállítjuk házhoz, így a vásárolt terméket rövid időn belül, 1-2 nap alatt kezében tarthatja a vásárló. A felszámított postaköltség csupán 990 Forint, mely az egyik legalacsonyabb az online áruházak sorában. 15.000 Forint vásárlási érték felett a házhozszállítás díjtalan. Fizetés történhet utánvéttel vagy banki átutalással is. Folyamatos akcióink keretén belül több termékünket is díjtalanul házhoz szállítjuk banki utalás esetén, 15.000 Forint alatti vásárlásnál is. Bármelyiket is választják vevőink biztosak lehetnek abban, hogy gyors, precíz és minőségi szolgáltatást kapnak.

Aki csak apró, mutatós kiegészítőre vágyik, kedvére válogathat minőségi ékszereink között, melyek a legegyszerűbb nyakörvet, hámot is feldobják, kedvencünknek extravagáns és egyedi megjelenést kölcsönöznek.
 


Azok számára, akik a hagyományos felszereléseket keresik, azoknak ajánljuk tetszetős bőr nyakörveinket és praktikus hálós hámjainkat, többféle színben és méretben.


A hideggel szembeni védelem mind hangsúlyosabb szerepet kap a gazdik körében. Egyre fontosabb, hogy az öltözet ne csak jó minőségű, de divatos is legyen. Az általunk forgalmazott trendi kutya pólók és pulóverek mind átmenti, mind hideg időben megfelelő védelmet nyújtanak kedvenceinknek.
Kutyáink képzése, viselkedésük mélyebb ismerete elengedhetetlen a harmonikus ember-állat kapcsolat kialakításához. Ehhez nyújthatnak segítséget a nálunk kapható kiképző és ugatásgátló nyakörvek, melyek kizárólag áramütéstől mentesen, állatbarát módon segítenek kedvencünknek a helyes magatartás elsajátításában, illetve segíthetnek megszűntetni bizonyos káros viselkedésmintákat problémás kutyusok esetén. Természetesen ezen készülékek önmagukban nem oldják meg a problémát, használatuk mellett is szükség van a rendszeres tréningre és gondozásra.

A XXI-ik században a modern technika is betört a kutyafelszerelések világába. Kedvencünket teljes biztonságban tudhatjuk a nyakörvre szerelhető, GPS/GSM alapon működő helymeghatározó rendszer segítségével. Ehhez semmi másra nincs szükségünk, csak egy mobiltelefon SIM kártyára, melyet a készülékbe helyezve bármikor megtudhatjuk, hogy elkóborolt kedvencünk merre jár, ennek segítségével könnyen megtalálhatjuk. A készülék működtetése, amennyiben feltöltő kártyás SIM kártyát használunk, nem jár semmilyen havidíjjal, csak a helymeghatározás során felhasznált adatmennyiség (SMS/GPRS) után fizetünk, ugyanúgy, mintha a mobiltelefonunkat használnánk. A készülék a megadott parancsok alapján bizonyos időközönként, vagy akár folyamatosan ún. real time tracking módszerrel tájékoztat minket SMS formájában. A készülék számos extra funkcióval rendelkezik, melyről bővebben honlapunkon olvashat, mindemellett rendkívül könnyű és kisméretű, ezáltal nem zavarja kutyánkat.

Slágertermékünk a világító nyakörv és a világító kutyahám, melynek forgalmazását az elsők között kezdte meg társaságunk. Ezek a kiegészítők nemcsak látványosak és extravagánsak, hanem praktikusak is. Este sötétben, vagy szürkületkor bármikor, bárhol láthatjuk, merre szaladgál önfeledten kutyusunk, másrészt a közlekedésben résztvevők is idejében észrevehetik az úttestre tévedt kedvencünket.


Cégünk folyamatosan bővíti árukészletét, arra törekszünk, hogy mindig jó minőségű és elérhető, de egyben nem mindennapi terméket mutassunk be vásárlóinknak. Facebook oldalunkon igyekszünk minél szélesebb közösséget kiépíteni, melynek segítségével a gazdik megoszthatják egymással ötleteiket, véleményüket termékeinkkel, kedvenceikkel kapcsolatban. Akcióinkkal és nagy sikerű saját szervezésű nyereményjátékainkkal szeretnénk minél több gazdihoz eljuttatni termékeinket.

További információkat az Extravagaznia hivatalos honlapján
találsz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL