Tiszta levegő, nyugodt pihenés kiskedvenceddel

 

A múltban ezen a helyen szintén vendéglátóhely állt. Engler Péter kiváló vendéglős a háború után egész kis paradicsomot hozott létre. Vendéglőjét gyönyörű kert vette körül, ritka növényekkel. A mai tulajdonos tiszteletből megőrizte az Engler nevet, mely ma is őrzi a múlt hangulatát.


Jelenleg 15, egyedi hangulatú szobával várja a kirándulókat és az átutazókat. A Vendégek a kisebb, 1, 2, vagy 3 ágyas szobák mellett választhatnak a családi szobák közül is, amelyek 4, illetve 5 ágyasak, galériás elrendezésűek. A legnagyobb, 7 ágyas szoba egyedülálló Mosonmagyaróváron. A Hotel egész területén ingyenesen használható Wi-Fi rendszer működik.


Az Engler Hotel állatbarát szálláshely. A Gazdinak házi kedvencét sem kell otthon hagynia, hiszen az Engler Hotelben a kutyus vagy a cica is szívesen látott vendég.


A Hotel hangulatos, légkondicionált étteremmel, valamint egy 120 fős, ősfás kerthelyiséggel büszkélkedhet, mely ideális családi és céges rendezvények lebonyolítására. Az étlapon a hagyományos szigetközi, és magyar konyha ételkülönlegességei mellett a nemzetközi konyha ízei, szezonális ételek, valamint a ház speciális fogásai és a konyhafőnök ajánlata is helyet kaptak. A legkisebbekre is odafigyelnek: az étterem rendelkezik etetőszékekkel, az étlapról gyermek adagok is választhatók. A kicsik zárt, EU-szabvány játszótéren szórakozhatnak.


Annak ellenére, hogy a Hotel nem közvetlenül a Centrumban található, az autópálya és a belváros elérhető távolságra van. A közelben található lovarda, teniszpálya, és a környék egyik legjobb termálfürdője is mindössze néhány km-re van.


Tökéletes kiindulási pontja egy városnéző kirándulásnak, legyen a cél akár Győr (40 km), Bécs (90 km), vagy Pozsony (45 km). A természet szerelmeseit, az aktív kikapcsolódás kedvelőit sem éri csalódás. Végigjárhatják a galériaerdők övezte Duna-ágakat, melyek felejthetetlen élményt ígérnek a kajakkal, kenuval érkezőknek. A Duna menti nemzetközi kerékpárút mellett a töltések és a kis forgalmú mellékutak is alkalmasak kerékpározásra, így akár kerékpáron is be lehet barangolni a Szigetköz vadregényes tájait. A Duna ágrendszere mellett több, jó fogást ígérő, telepített kavicsbánya-tó teszi a vidéket igazi horgászparadicsommá.

 

Bővebb információkat az Engler Hotel és Étterem hivatalos
honlapján találsz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL