GASZTRO

Mascarponés epres fagyi

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

50dkg eper (lehet földi is)
10dkg porcukor
2csomag vaníliás cukor
1 evőkanál citromlé
50dkg mascarpone sajt
125ml tejszín

Elkészítése:

1. Néhány szemet félreteszünk, és apró kockára vágunk. A maradék eperből botmixerrel pürét készítünk.

2. A tejszínt habbá verjük, és a simára elkevert mascarponéhez adjuk, majd összedolgozzuk.

3. Hozzáadjuk az eperpürét, és az eperkockákat, a citromlét, a cukrot, a vaníliás cukrot, és jól elkeverjük. Fogyasztás előtt fél órára a fagyasztóba tesszük.

Beküldte: Kosztelnik Lászlóné

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL