SZÓRAKOZÁS

A nyár 5 legjobban várt filmje - Videóval!

Szerző:
Szabó Anna
Várhatóan izgalmas nyárnak nézünk elébe, és most nem csak a változékony időjárásra, valamint a fesztivál-felhozatalra gondolunk. Filmekben is bővelkedünk majd, megkönnyítendő a választást, összegyűjtöttük a legizgalmasabbakat!


Bel Ami - A szépfiú

Nem tagadjuk, Robert Pattinsonra is kíváncsiak vagyunk, de azért van néhány nyomos indokunk rajta kívül, miért is kihagyhatatlan ez a film. Az egyik többek között a díszlet, amit gyönyörűséges fővárosunk szolgáltatott, a másik, hogy a film alapját adó Guy de Maupassant regény talán jobban megállja a helyét korunkban, mint valaha.



A sztori:
Georges Duroy fiatal, jóképű, nagyon ambiciózus fiatalember. Leszerelt katonaként egy huszadrangú párizsi újságnál kap állást, s mivel nagyon rossz anyagi körülmények között él, bármit megtesz a kiugrásért. Külseje és sármja ellenállhatatlanná teszi - bárkit kihasznál, hogy a társadalmi ranglétrán egyre feljebb kerüljön. Törtetését három állandó partnere segíti. Az egymásról eleinte mit sem sejtő hölgyek végül az 1890-es évek egyik legsikeresebb férfijává emelik Georges-ot. A kezdetben kellemesnek ígérkező erotikus kalandok a férfi gátlástalansága révén egyre veszélyesebbekké válnak. Míg a nők csak a Szépfiúként emlegetik, a férjeknek ő lesz a legfőbb ellenség.

Bemutató: július 12.

Tegnap éjjel

A kísértés még a legerősebb párkapcsolatban is megjelenik – szinte törvényszerű a bekövetkezése. Ha már voltál valaha párkapcsolatban, akkor ezzel az állítással biztos nem vitatkozol, és talán érdemes volna megnézned a Tegnap éjjel című filmet.



A sztori:
A Tegnap éjjel egy érzelmileg erőteljes romantikus film a bizalomról, a vágyról, a megcsalásról, a modern szerelemről és házasságról. A film a hűség "szürkezónáiról" is szól: az egy óvatlan pillanatban meghozott döntéseknek lehetnek visszavonhatatlan következményei. Az alkotás főszereplője egy fiatal, elbűvölő és jómódú New York-i pár, akik ugyanazon éjjel esnek kísértésbe. Tökéletesnek tűnő kapcsolatuk meghatározó próba előtt áll, és olyan döntéseket kell meghozniuk, melyekre egyikük sem számított, amikor csupán egy éjjelre különválnak. A férj, Michael üzleti útra indul vonzó kolléganőjével, Lauraval, miközben felesége, Joanna összefut egy régi szerelmével. A csábítás ereje mindkettejüknél hatalmas: egyetlen, fülledt erotikával eltöltött éjszaka, amire sohasem jöhet rá a másik fél. Egyetlen kérdésen múlik minden: mégpedig hogy sikerül-e elszámolniuk a saját lelkiismeretükkel.

Bemutató: május 24.

Men in Black - Sötét zsaruk 3.

Nincs abban semmi hiba, ha egy film egyszerűen csak szórakoztat, és nem akar világmegváltó gondolatokkal terhelni. Kapcsold ki a szürkeállományodat Tommy Lee Jones, Will Smith és a földönkívüliek társaságában.



A sztori:
J ügynök (Will Smith) és K ügynök (Tommy Lee Jones) diadallal visszatér a múltba, hogy az eredeténél leplezze le azt a földön kívülről irányított konspirációt, amely megpróbálja újraírni az emberi történelmet. A szolgálati időgép 1969-be, New York-ba repíti, ahol összefog az ifjú, de máris pókerarcú K-val (Josh Brolin). Csupán 24 óra áll a rendelkezésükre, hogy helyrezökkentsék az időt: a tét K élete, az ügynökség sorsa és az emberiség jövője.

Bemutató: május 24.

Prometheus

Kétségtelen, hogy Ridley Scott napjaink moziiparának egyik legmeghatározóbb alakja, éppen ezért függetlenül attól, kedveled-e a borzongással átitatott sci-fiket a Prometheus várhatóan, amolyan kötelező darab… Másrészről már a szereplőgárda is ígéretes: Michael Fassbender (A bűn hálójában, Jane Eyre…), Noomi Rapace (Sherlock Holmes 2., Millenium trilógia…), Charlize Theron…


A sztori:
Egy tudósokból álló expedíció az ember földi életének eredetére utaló nyomokat talál. Ezeket követve indulnak kutatóútjukra, mely az univerzum legtávolabbi, legveszélyesebb vidékére vezet. Olyan tájra jutnak, és olyan ellenségekkel kell szembenézniük, amilyenről ember eddig nem is álmodott. Még a rémálmaikban sem. Egy szörnyű csata vár rájuk: ha alul maradnak, akkor az egész emberiség velük pusztul.

Bemutató: június 7.

Hófehér és a vadász

Egyszerűen kíváncsiak vagyunk, milyen vámpírlányságából elrugaszkodva Kirsten Stewart Hófehérként, hiszen felnőttkori szerepválasztásai nem voltak éppen szerencsések - a világhírnevet meghozó Belláén kívül. Ráadásul a klasszikus mese idén két verzióban is megjelenik majd, így a versenyhelyzet adott.


A sztori:
Ebben a látványos akció-kalandfilmben Kirsten Stewart (Alkonyat) alakítja Hófehért, aki mégis szebb az őt elpusztítani készülő gonosz királynőnél (Charlize Theron). Ám az ármányos nőszemély azt nem sejti, hogy az uralkodását veszélyeztető Hófehért a vadász megtanította a harc művészetére. És ha ehhez hozzávesszük, hogy a törpéket olyan kemény legények játsszák, mint Ian McShane, Ray Winstone, Bob Hoskins vagy Nick Frost, akkor már világosan látszik, hogy ez a mese egy egészen másfajta mese.

Bemutató: május 31.



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL