Gyöngyszem a webáruházak között

 

Egy jó állattulajdonos biztosítja kedvencének a jó egészségügyi állapotot, valamint a hosszú, boldog életet. Ha te is ilyen gazdi szeretnél lenni, akkor jobb helyen nem is járhatnál! Ahhoz, hogy egy kutya, vagy más házi állat egészséges és boldog legyen, biztosítani kell neki pár alapvető dolgot. Ilyen fontos elem a táplálkozás. Már kiskorától oda kell figyelni arra, hogy mit adunk a kutyáinknak. A megfelelő étkezéstől erősebbek, energikusabbak lesznek. Nálunk sokféle eledelből tudsz választani, figyelembe véve korát, állapotát és fajtáját. Prémium kutyatápjaink: Eukanuba, Acana, Gemma, Happy Dog, Hill’s, Orijen, Pro Plan és Royal Canin. Emellett nagy választékkal rendelkezünk a következő tápokból: Brekkies, Chicopee, Prima Food, Proper Form, Purina Dog Chow, Dog & Blue, Kira, Darling valamint Friskies.


A törődést jelképezi, ha kap egy kis vackot, ahova elbújhat; például egy fekhelyet vagy egy kis házikót. De ezek mellett fontos a kikapcsolódás, a játék állatainknak és gazdájuknak egyaránt.

A táplálkozás mellet megfelelő mozgást is biztosítani kell kutyusainknak. Ha kutyád megfelelően táplálkozik, akkor rengeteg energiával rendelkezik. Ezt az energiát le kell vezetni, és ha nem akarod, hogy a kanapét, vagy a bútort marcangolja szét akkor legalább napi 1,5-2 órányi mozgást kell nyújtani neki. Ehhez a Trixie és Kong termékei nyújtanak segítséget.


Egy kutya ápolása sok időt igényel. Mi igyekszünk olyan kozmetikai cikkeket ajánlani, melyekkel megkönnyíthetjük a gazdik munkáját, valamint amikkel időt és energiát spórolhatnak amellett, hogy nem hanyagolják el kedvencüket. Foolee keféink rozsdamentes acélból készülnek és erős, ergonomikus markolatúak a könnyed használat érdekében. Nagy népszerűségnek örvendenek Karlie termékeink: bontókeféink és karomvágóink. Egy nyírógép is szinte elengedhetetlen eszköz, főleg a meleg nyári időszakban. Ekkor nem csak mi szenvedünk a hőségtől, hanem kutyáink is. Gondoljunk csak bele, milyen drága elvinni kedvencünket a kozmetikushoz. Hisz otthon is meg tudjuk tenni ugyanazt, mint egy kozmetikus, azzal a különbséggel, hogy nem kell érte fizetni.


Érdemes figyelni akcióinkat

Jelenleg az ACANA kutyatápokra érdemes lecsapni, mely május végéig tart. Valamilyen akció mindig van nálunk, figyelembe véve hogy mire van igény.
Oldalunkat színesítik a hetente megjelenő cikkek, melyekből többet tudhatunk meg egy adott kutyafajtáról, a neveltetésről, hogy mit tegyünk, ha kutyánkban kullancsot találunk, vagy ha egy igazi rosszcsonttal állunk szemben. Érdekes, vicces és tanulságos történeteket olvasóink is küldhetnek be.

Az oldal nem titkolt céljai közé tartozik továbbá, hogy egybegyűjtse az állatszerető embereket és közösséget szervezzen belőlük, ahol megoszthatják egymással ötleteiket, gondjaikat, gondolatikat.

Nemrég indult a „Ti küldtétek” opció oldalunkon, ahová feltöltheted kedvenced képeit és megoszthatod jellemét, kedvenc ételét és játékát a többi taggal. Közeli terveinkben szerepel egy fórum elindítása és egy gazdi kereső funkció létrehozása.

Iratkozz fel hírlevelünk, hogy időben értesülj akcióinkról, új cikkeinkről!

Valamint keress minket a Facebook-on és csatlakozz közösségünkhöz, hogy ne maradj le semmiről! >>

 


Kedvező árakkal és alacsony, vagy akár ingyenes házhozszállítással várunk az ÁllatiShop.hu webáruházban. >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL