Kutya és a Kutyaruha

 

 

Az embert elkapja valami olyan érzés, mint azokat a művészeket, akik valamit adnak a közönség, a közösség számára, hogy alkot, tervez, és a végén örömmel tölti el, hogy a munkáját tetszés és gratuláció koronázza. Mint egy művész a műteremben. Ruhák után következtek a fekhelyek, hiszen nem találtam megfelelőt az én kis tündéremnek, sem színben sem formában. Alkotásaimat egy idő után nem csak saját használatra készültek el, hanem rokonok, barátok, ismerősök, majd ezek ismerősei, végül kis hazánk és határon túli megannyi házi kedvencnek.


Miért más Little Cherry?


Egy szóval, mert egyedi, mert ez nem a munkám, hanem a hobbym! Bevonom a gazdit a tervezés folyamatába, ha nem talál magának valót, ha egy kicsit mást szeretne, akkor az Ő elképzelése és az Én kreativitásommal megtervezzük és megvalósítjuk együtt. Kutyaruha - Kutyafekhely terén nálam nincs lehetetlen kérés.


Miért is kell a ruha?


A kutyaruha divat? Talán vagy funkciós darab? Én úgy gondolom mindkettő! A kutyaruha ugyan olyan divat és funkció szerinti ruházati darab, mint az embereknél. Gondoljuk csak a tavasztól őszig tartó igencsak változatos hazai időjárásra. Ki szeret megázni, fázni? Senki, se te, se a kutyusod. Szeretjük a nagy sétákat, túrákat. Mennyivel jobb egy csinos vízálló kabátban. Ki ne szeretné, az őszi barangolásokat mikor hullnak a falevelek, vagy a kora tavaszi madárcsicsergős sétákat? Mennyivel jobb egy meleg pulcsiban szaladni a gazdi mellett!



A napsütötte nyár, az igazi divatos darabok ideje. Egy matrózruhában poroszkáló kis kedvenced a Balaton parton! Esetleg egy icipici pólóban falja a métereket a fülledt nyári estéken. A nyári melegben ezeknek a kis ruháknak a divat mellett egy szerepe azért jut, sok kutyusnak nyáron van igazi rövid bundája, s ezek a kis pólók megvédik a leégéstől a nyári napsugarak káros hatásától.



Legyen öröm a séta, akár őszi falevél hulló, vagy tavaszi madárcsicsergős, esetleg nyári tikkasztó meleg idő, adjuk meg kutyusunknak, ami jár - egy mindenki számára elérhető, csinos egyedi méretek alapján készített ruhát.

Little Cherry
(desinger) tervező

További információkat a Little Cherry hivatalos weboldalán
találsz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL