DIVAT

Virágot a Nőnek! - a nyári trendek legtutibb darabjai

Szerző:
Szabó Anna
A nyár közeledtének, na meg a masszív 30 fokoknak köszönhetően egyre kevesebb ruhadarabot viselünk el magunkon; a férfi nem legnagyobb örömére! Alkalmazkodni kell a körülményekhez: egy vízparton kortyolod a koktélod, vagy esetleg az iroda asztalát koptatod a kánikulában; nem mindegy! Bárhol is legyél, mindig trendin kell lengén öltöznöd!

 

Nyáriasan

A nyár megérkezésével nemcsak a gondosan művelt kiskerted fog kivirágozni, hanem a gardróbszekrényed is! Virágmintázatok tömkelege jön majd szembe veled az utcán, és ha te is lépést akarsz tartani a divattal, akkor nem árt, ha odafigyelsz ezekre a darabokra. Csíkos, pöttyös, geometriai formák, állatok is megjelennek az öltözékeken. Az idei nyári trend azoknak nyerő, akik nem csak a fagylaltjukon szeretik a színeket bámulni! Pasztellszínek, banánsárga, barack, rózsaszín, kék, smaragdzöld, türkiz, akinek inge az vegye magára! A színválasztékban csak az egyéniségünk szab határt! A szivárványszínek üdeséget hoznak, majd a mindennapjaidba, csak merd viselni, ne félj az élénk színektől!

Foto: New Yorker

Foto: Sugarbird

Az asszimetria híveinek

Ha nyár, akkor szoknya – vagy éppen ruha! Idén ha divatos szeretnél lenni, akkor a legjobb választás, ha aszimmetrikus szabású aljat húzol, ám ezzel óvatosan gazdálkodjék minden Nő, aki testesebb, mert a derékrészt előnytelenné teheti. A kusza szabásától lesz olyan sikkes és légies a megjelenés! Ha kifinomult, és olyan igazi nőcis szeretnél lenni, akkor 2012-ben is nagyon elbűvölő tud lenni egy maxi szoknya, pánttal, vagy anélkül. Visszatekintünk a régmúltba a 70-es 80-as évek trendjeibe, a has pólókkal, nadrágszoknyákkal; ezek közül bátran válogathatunk, ha nem félünk a „régiúj” dolgoktól.

Foto: New Yorker

Foto: MaiDivat

Foto: Magenta

Foto: Subarbird

Foto: La Papaya Fashion

Mértékkel az egyéniségért!

Vékony a határ az ízlésesség, és a közönségesség között, ezért talán a legfontosabb szabály idén is, hogy a ruhanemű takarjon épp annyit, amennyit a jó ízlés megkíván, mert idén sem trendi a fenékvillantás, így jobb, ha a zsebkendőnyi ruhaneműket meghagyjuk a fürdőzésre!
Semmi sem tud hervasztóbb lenni egy nyári napon, ha összetalálkozunk az utcán egy beazonosíthatatlan szettel, amelyen keverednek a színek, és túlburjánzanak a mintázatok. Döntsük el, hogy a színeket, vagy a mintákat helyezzük előtérbe, ha ezek nem harmonizálnak, akkor a szettünk követhetetlen, olyan lesz, mint egy mindenfélével telepingált vászon! Összhang nélkül nem megy! Tessék elővenni a kreativitást, és megtervezni az outfitet, különben könnyen válhatunk az utcán a lenéző tekintetek áldozatává!

Foto: La Papaya Fashion

Foto: Mayo Chix

Foto: Magenta

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL