Minőségi termékek, elérhető áron babáknak és kismamáknak maximális kiszolgálással!

 

Kismamaként és anyukaként is számtalanszor felmerültek bennem a következő kérdések: Valóban minőségi, megbízható terméket választottam a kicsinek? Alaposan körülnéztem és az adott termék esetében a legjobb áron vásároltam? Mi történik, ha kérdésem, esetleg problémán merül fel a használat során?

Netes barangolásaim során tévedtem be a Bababarlangba is, ahova mindig nyugodt szívvel térek vissza, ha újabb igényünk merül fel, hiszen az első kettő felmerülő kérdésemre mindig igenlő választ, a harmadikra pedig segítőkész megoldásokat kaptam.

A Bababarlang megálmodója egy gyakorló fiatal szülőpár (HF Impex Kft.), akik gondos kutatásuk eredményeképpen közel tíz éve tették le voksukat két minőségi, megbízható francia babatermék márka a Babymoov és Red Castle mellett.

Céljuk egyszerű volt: olyan babatermékeket bemutatni a magyar szülők részére, amelyek akkor még hiánypótlóak voltak a piacon, ugyanakkor praktikusak, megbízhatóak, elérhető áron kaphatók és professzionális szakmai háttérrel rendelkeznek a gyártói oldalról.

Játssz velünk, és nyerd meg a Bababarlang ajándékcsomagját összesen 58.240Ft értékben, melynek tartalma:
- zenélő, forgó Magic Jungel (23.950Ft);
- pelenkázótáska (22.300Ft);
- UV sátor babáknak (11.990Ft);

Tovább a kérdőívhez >>

A játékban való részvétel egyik feltétele, hogy rajongója legyél a Babymoov vagy a Red Castle oldalát.
Bizonyos kérdésekre a választ csak
a Babymoov és a Red Castle facebook oldalán találhatod meg!
Játékra fel, lájkold a

Babymoov oldalát >>

Red Castle oldalát >>

A Babymoov családdal a babás mindennapjainkat tehetjük kényelmesebbé, gördülékenyebbé a babaetetési (pl. multifunkciós babaétel készítő), - fürdetési termékek által, de találunk ötletes megoldásokat tőlük a babaszobába (pl. LoveNest fejpárna, szúnyogriasztós éjszakai fények, bébiőrök széles kínálata), játékhoz és utazásokhoz is. A Babymoov termékek igazán közel állnak a szülők elképzeléseihez, hiszen a termékfejlesztés során a gyakorló szülők mindennapi tapasztalatait – és általuk a babák igényeit – is maximálisan figyelembe veszik!

A Babymoov műszaki termékekhez kapcsolódik egy, a magyar piacon egyedülálló Örökélet Garancia, amelyet a HF Impex Kft. biztosít az általa forgalmazott Babymoov elektromos termékekre. A garancia a piacon általános 1-2 évvel ellentétben örökéletűen biztosítja a Babymoov termékek javítását, esetleges cseréjét az Örökélet Garanciára regisztrált vásárlók körében. Megérné a mai világban bárkinek is több évre vállalni garanciát a termékeire, ha azok nem lennének valóban megbízhatóak és minőségi darabok?

A Babymoov vidám színű termékforgataga után a Red Castle márka egy visszafogottabb elegáns stílust képvisel. A Red Castle bár követi a mindig aktuális piaci trendeket a megjelenésben, funkcióban, azonban mégis sikerül olyan időtálló babakocsikat, pelenkázótáskákat, kiegészítőket tervezni, amelyek több év múlva is megfelelnek az akkori igényeknek.
A Red Castle egy életstílus, életforma. Sportos, ötletes, megbízható, apró trükkökkel, kényelmi fogásokkal tűnik ki a babafelszerelések színes kavalkádjából. Nem véletlen, hogy a külföldi hírességek mellett egyre több magyar ismert szülő is Red Castle babakocsiban tologatja gyermekét.
Miután babakocsik, autóülések összetettebb babatermékek alkotják a Red Castle fő termékvonalát, jogosan merülhet fel a kérdés, mi történik, ha bármi probléma adódik használat közben. Franciaországban a Red Castle vállalat az egyik legmegbízhatóbb, legprofesszionálisabb szervizháttérrel rendelkezik, a szülők körében végzett felmérések szerint. Magyarországon sincs ez másképpen.

A Bababarlang mindent megtesz azért, legyen szó Red Castle vagy Babymoov márkáról, babakocsiról vagy bébijátékról, hogy vásárlói ne csak a vásárlás pillanatában érezzék magukat maximálisan kiszolgálva, hanem mintegy stabil háttérként működve a boltok mellett, bármikor nyugodt szívvel tehessenek fel kérdést, kérhessenek segítséget tőle is.

Minőségi termékek, elérhető ár, maximális kiszolgálás a vásárlás után is. Ha szeretnéd te is átélni ezt és kételyek nélkül használni a vásárolt babafelszereléseket, térj be a Bababarlangba! Szeretettel várnak!

Minden információ a Babymoov és Red Castle termékekről, a Bababarlang kínálatáról a www.bababarlang.hu oldalon, vagy az info@hfimpex.com e-mail címen és a 06 70 366 9912-es telefonszámon.


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL