Rák

 

Rák

Szerelem

Szingli Rákoknak nem ígérnek új szerelmet a csillagok ebben a hónapban. Nem is érsz rá társaságba, szórakozóhelyekre járni, hiszen a munkád minden energiádat és idődet igénybe vesz. A nagy szerelemre még egy kicsit várnod kell. Lazább kapcsolatok, alkalmi flörtök persze adódhatnak. Csak is rajtad áll, hogy meddig mész el. Párkapcsolatban élő Rákok viszont igencsak szerencsésnek mondhatják magukat. Partnerükkel teljes az összhang, egymást támogatják a munkában, és olyan körülményeket teremtenek egymás számára, ahol teljesen feltöltődhetnek szellemileg és lelkileg egyaránt.

Pénzügyek

Kemény próbák elé kerülhetsz. Még azok az ügyek is nehézséget okozhatnak, amelyeket idáig könnyűszerrel meg lehetett oldani. Tudomásul kell venned, hogy boldogulásodat megnehezíti helytelen hozzáállásod is. Ha ugyanis nem veszel arról tudomást, hogy a világ hatalmas léptekkel halad előre, és a régi módon már semmi sem működik, mégis konokul ragaszkodsz eddigi elképzeléseidhez, akkor olyan mélyre kerülhetsz, hogy csak sokszoros erőfeszítésekkel tudod majd visszatornázni magad. Ne mástól várd a megoldásokat, hanem magad tégy lépéseket a cél érdekében.

Egészség

A rendszertelen étkezés és a sok idegeskedés megzavarhatja emésztésedet. A kutyafuttában bekapott falatok, a gyorséttermek műételei az egészséges gyomornak is feladják a leckét. Csak úgy fogod bírni hosszú távon a nagy hajtást, ha gyökeresen átalakítod étrendedet, és nem utolsósorban egész életmódodat. Fontos, hogy kellő mennyiségű vitamin és ásványi anyag kerüljön a szervezetedbe. Így fogsz csak elég energiával rendelkezni ahhoz, hogy saját tempódat tartani tudd.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL