Ikrek

 

Ikrek

Szerelem

Egyedülálló Ikrek egy munkahelyi kapcsolatban kereshetik a boldogságot. Izgat a hódítás, és még attól sem riadsz vissza, ha a kiszemelt illető netán már elkötelezte szívét valaki másnak. Előfordulhat, hogy kölcsönös vonzalom alakul ki, de ez a kapcsolat aligha lesz több egy erotikus utazásnál. Valószínűleg ezt hamar felismered, és még időben kimondod a búcsúszót. Párkapcsolatban élő Ikrek életét megmérgezheti a féltékenység. Gyakran megfordul a fejedben, hogy kedvesed vajon hűséges-e hozzád. Nem igazán tudsz parancsolni indulataidnak, és csak kedvesed türelmétől függ, hogyan kezeli ezt a helyzetet.

Pénzügyek

Ebben a hónapban váltogatják egymást a jó és a rossz események. Karriered alakulása szempontjából jó dolgokra számíthatsz, viszont anyagi helyzeted labilissá válhat. Fontos, hogy tudásodat és képességeidet a lehető legjobban használd ki, és fejleszd tovább. Ne légy türelmetlen, ha néha akadályokba ütközöl. Azok pont azért vannak, hogy legyőzd őket, és tanulj belőlük. Figyelj oda, és ragadd meg a legapróbb lehetőséget is, mert azok fogják majd meghozni a várva várt sikert. Előfordulhat, hogy néha elsétálsz a lehetőségek mellett, de hidd el, az apróságokban rejlik a siker kulcsa.

Egészség

Hajlamos lehetsz a túlzásokra, és ez nemcsak a munkában, hanem az evés-ivásban is megmutatkozik. Ennek aztán az a következménye, hogy drasztikus fogyókúrába kezdesz, amiben persze megint csak túllősz a célon. Nem a koplalással, és a csodagyógyszerek szedésével éred el ideális alakodat, hanem a rendszerességgel. Egyébként már az is nagy eredményeket hozhat, ha csökkented a „nassolást”, és idegesség esetén nem egy tábla csokoládéval nyugtatod magad.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL