Bika

 

Bika

Szerelem

A Bika legfőbb vonzereje a természetességében rejlik. Éppen ezért a taktikázás nem illik hozzá. Érzelmi ügyekben fontos, hogy legalább önmagadhoz légy őszinte. Ha ugyanis önmagadat adod, annyi rajongód akad, hogy nem győzöl majd válogatni közöttük. Májusban sokkal többet foglalkozol a szerelemmel, mint az elmúlt időszakban. Érzéki vagy, és az érzékiséget keresed. Ez az érzékiség azonban a Bikák esetében nem a partnerek váltogatásában rejlik, hanem az újabb és újabb csodák felfedezésében. Ezekkel a csodákkal pedig rendszeresen megajándékozhatod szerelmedet. Ez az időszak hozhatja egy régi kapcsolat megújulását, de akár egy új kibontakozását is. A csillagok segítségedre lesznek abban, hogy meg- vagy visszahódíthasd kedvesedet. Egy a lényeg: nyitottnak kell lenned a változásokra.

Pénzügyek

Rengeteg változást hoz a május a pénzügyekben is. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csupa jó történik, de azért nyugodtan számíthatsz arra, hogy a jó lesz többségében. Vállalkozó kedved és kreativitásod szárnyal, és ezt még az esetlegesen előforduló akadályok sem tudják megtörni. Érdemes lenne jól hasznosítani a kedvező csillagállást, és felállítani egy fontossági sorrendet, rendszerezni a teendőket. Ha ugyanis kellőképpen beosztó vagy, és nem térsz el ettől az ütemtervtől, akkor senki sem fog tudni lekörözni, hiszen senkinek nem lesz annyi használható ötlete, mint neked.

Egészség

Előfordulhat, hogy ingerültebb vagy a kelleténél, de nyugodj meg, ez csak a tavaszi fáradtság jele. Ha időben pótolod a szervezetedből kiürült vitaminokat, akkor nagy baj nem érhet. Májusban a külső-belső harmónia kerül előtérbe. Ha kicsit foglalkozol önmagaddal, testileg-lelkileg egyensúlyba hozod magad, akkor a közérzeted is sokkal jobb lesz, és magabiztosabb is leszel.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL