Kos

 

Kos

Szerelem

A május bohó és flörttel teli lesz a Kos számára. Akár új kapcsolat indításáról, akár a régi helyrehozásáról van szó, a csillagok mindenképpen a segítségedre lesznek. Rengetegen vesznek most körül, köztük nagyon sok rajongód akad. Ám a legnagyobb gondot pont ez fogja okozni, hiszen nem is tudod, melyikre essen az a bizonyos választás. Döntésképtelenségedben előfordulhat, hogy többfelé is próbálkozol. A párkapcsolatban élőknek is gondot fog okozni a kicsapongás gondolata. A titkos randevúk izgalma ugyanis megsokszorozza jókedvüket, aktivitásukat.

Pénzügyek

Ez a hónap olyan lehetőségeket tartogat, amelyek talán soha nem térnek vissza. Érdemes tehát odafigyelni és kihasználni őket. Na, nem mintha utána sokkal rosszabb szelek fújnának. Ha tehát változtatni szeretnél valamit az életedben, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom! Eddigi kemény munkád gyümölcsei most végre beérni látszanak. Rengeteg találkozó, megbeszélés, tárgyalás várható ebben a hónapban. Ezek különös jelentőséggel bírnak, hiszen sok új ismeretséget, és persze szerződést is köthetsz. Figyelj azonban vetélytársaidra is, mert a tisztességtelen módszerektől sem riadnak vissza csak azért, hogy nyerő helyzetbe kerüljenek.

Egészség

Különösen figyelned kell szervezeted apró jelzéseire. Ha ugyanis ebben az időszakban túlzásba viszed a túlórákat, azok igen csak megbosszulhatják magukat. Lehet, hogy az adott pillanatban jól vagy, és úgy érzed, hogy egy hegyet is el tudnál hordani, csakhogy közben átformálódik alvásritmusod, és napközben nem tudsz majd úgy koncentrálni, ahogyan kellene. Azzal is nagyon sokat segíthetsz egészségi állapotodon, ha a mostaninál egy fokkal több rendszerességet viszel életedbe. A legjobban egy kis edzéssel, futással, netán gyaloglással tudod kondícióban tartani magad.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL