Lilianum... a nyugalom szigete a belváros szívében

 

Életmód kozmetika- találó elnevezés a szépségszalonnak és természetgyógyászati (kineziológia és homeopátia),- valamint életvezetési tanácsadásnak helyet adó stúdiónak, mely létrejöttével a bájos testvérpár, Rakonczai Helga és Ildikó álma valósult meg.

A lányok a hozzájuk betérőknek személyre szabott, testi és lelki kezelések különböző módszereit ötvöző, komplex szolgáltatás csomag mellett egy életérzést is nyújtanak. Holisztikus szemléletmóddal, mellékhatások nélküli, természetes anyagok alkalmazásával, a problémák hátterében álló valódi okok feltárásával segítik elő a testi-lelki harmónia megteremtését.

Céljuk annak elérése, hogy miközben teljesen ráhangolódva, értő figyelemmel foglalkoznak a vendéggel, az valóban ki tudja zárni a nagyváros zaját, megszabaduljon a stressztől, teljesen el tudjon lazulni, elengedve a gondokat, napi problémákat, negatív gondolatokat.

Az életmód kozmetika két fő helységének egyike a kozmetika, míg a másik szoba ad helyet a természetgyógyászati kezelésekkel kombinált életvezetési tanácsadásnak.

Elsőként a kozmetikát, Ildikó szentélyét mutatjuk be.

A tágas helység alaphangulatát a lila árnyalat, az ízléses fal-részt díszítő cirádás tapétasáv, sok tükör, illatgyertyák valamint az asztalon lévő mandala naptár adják. Ehhez jön Ildi kedvessége és szakértelme. Különféle arckezelések, szőrtelenítés, smink, valamint ezek oktatása egyaránt megtalálhatók repertoárjában. A szépség és az egészség fogalmak számára elválaszthatatlanok, ezért kizárólag toxikus anyagoktól mentes, természetes, csúcsminőségű készítményekkel dolgozik, melyekhez saját pozitív tapasztalatai alapján adta a nevét. Az arckezelésekhez és sminkeléshez a Belico cég termékeit valamint a SENS’X-Szemlifting Programját, míg a szőrtelenítéshez szintén a SENS’X- től az ún. mézemulziós eljárást alkalmazza. Mindkét márka kiemelt referenciaszalonja a Lilianum.

 

A komplexitás alapvető. Az arckezeléseket például a hölgyek esetében egy szolid, natúr sminkkel fejezi be, hogy ne „megdolgozott”, esetleg piros pöttyös vagy foltos arccal, hanem a szó szoros értelmében megszépülve, akár ”randira készen” távozzanak. Vallja, hogy az esztétikus külső eléréséhez belső takarítás is szükséges, ezért vendégre szabottan kombinálja bele munkájába természetgyógyászati ismereteit: foglalkozik Schüssler arcdiagnosztikával és BEMER- terápiával. Amikor valakivel foglalkozik, minden mást kizár: maximálisan az emberre figyel, teljesen ráhangolódik. Nem csak nyelvi kommunikációval építi a kapcsolatot és a bizalmat, hanem szeretetével és keze, vagyis munkája minden mozdulatával. Nála egy alkalom személyre szóló, relaxációval egybekötött testi-lelki terápia, mely után az ember megtisztulva, megszépülve, és teljesen feltöltődve indulhat útjára.

Ám nem érdemes nagyon sietni, és aki egyszer belép a Lilianumba, annak nem is nagyon akaródzik onnan távozni. Jólesik a kozmetikai szépülés után az előtérben elkortyolni egy illatos teát vagy kapucsínót, miközben igyekszünk magunkba szívni a varázslatot, a feelinget, melyet kaptunk az itt töltött időben és reménykedünk benne, hogy mielőbb visszatérhetünk. :) És vissza is térünk: legközelebb a Lilianum életvezetési műhelyét mutatjuk be.

Vegyél részt a Női Portál és a Lilianum Életmód-Kozmetika közös játékán, és legyél Te az a szerencsés, aki egy komplex szépségápolási csomagot nyer, mely az alábbi szolgáltatásokat foglalja magába:
1 db 12 alkalmas BEMER bérlet 30000 Ft értékben, 1 db 10 000 Forintos kozmetikai full service arckezelés (90 perc), és egy Hidratáló intenzív kényeztető arckezelés személyre szabott hatóanyagokkal (60 perc) 7500 Ft értékben.
Tovább a kérdőívhez >>

 

Bővebb információ:

www.lilianumkozmetika.hu
Rakonczai Ildikó sminktanácsadó, divatsminkes, kozmetikus
+36 30 655 3587
lilianum@lilianumkozmetika.hu

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL