Játékos fejlődés a Tiny Love babajátékokkal

 

A Tiny Love, innovatív fejlesztő babajátékok gyártójaként, ebben ad segítséget a kezdő és a gyakorlott szülőknek egyaránt.

Pszichológusok, gyermekfejlesztési szakemberek, zenetudósok mellett elsősorban gyakorló szülők és babáik segítik a termékfejlesztést, nem elfeledkezve a minőségbiztosításról sem, ami túlmutat a legszigorúbb európai és amerikai követelményeken is.

A Tiny Love egyedülálló, 7 Elemű Rendszere sorvezetőt ad a babák fejlődéséhez, segítve a szülőket abban, hogy babáik mikor milyen fejlődési fázisban járnak, érzékelésük, mozgásuk, kommunikációs képességük hogyan stimulálható játékos, szórakoztató formában.

A Tiny Love alapelve: ahogy az étel nyújtja a szükséges tápanyagokat babánk egészséges és boldog fejlődéséhez, úgy a megfelelő játékok a baba kiegyensúlyozott értelmi, motoros, szenzoros és érzelmi fejlődését támogatják.

A 7 Elemű Rendszer egy olyan sorvezető, ami a babák fejlesztendő képességeinek kategorizálásával és az ennek megfelelő játékok kifejlesztésével könnyíti meg a szülők dolgát a megfelelő játék kiválasztásában és az életkorhoz illesztésben.

 

 

Mik is ezek a fejleszthető területek?

Finommotoros képességek: a pici izmok fejlesztése teszi képessé a babákat, hogy megfogjanak tárgyakat, tökéletesítik a kéz-szem koordinációt, a beszédfejlődést és elősegítik a szemmozgást.

Nagymotoros képességek: a test nagyobb izmainak fejlesztése elősegíti a fej emelését, az átfordulást, mászást, felülést és a járást.

Érzékelés: látvány, hangok, érintés, illatok és ízlelés tartozik ide.

Megismerés (észlelés): az a képesség, aminek segítségével tanulunk, emlékezünk, kategorizáljuk az információkat, következtetéseket vonunk le, megértjük az ok-okozati összefüggéseket és szabadon engedjük a fantáziánkat.

Nyelv, beszéd, kommunikáció: a gondolatok és érzések kommunikálásának képessége verbálisan és non- verbálisan.

Fantázia és kreativitás: a képzelőerő (fantázia) segítségével vagyunk képesek olyan fizikailag nem létező dolgok létrehozására, mint például a gondolatok, képek, ötletek, érzések.
A fantáziánkat a kreativitáson keresztül keltjük életre, a kreativitás segít az improvizálásban, ötletelésben, problémamegoldásban.

EQ (Érzelmi Intelligencia): szociális képességek és érzelmi jellemzők, melyek jellemünket, személyiségünket felépítik és segítik az emberekkel való együttélést és kapcsolattartást.

A Tiny Love minden játékán feltünteti, hogy az adott játék melyik fejlesztési lehetőségeket célozza meg.

De persze nem minden a fejlesztés. A Tiny Love termékek az önfeledt közös játék élményét képviselik, hiszen a játék elsősorban szórakozás és vidámság.

Újításaikat, hatékony kutatás-fejlesztési tevékenységüket számos nemzetközi díj ismeri el (Játszószőnyegek, Zenélő Körforgók, Pihenőszék).

A Tiny Love a Játszószőnyeg (játékíves, tornázós) kategória megalkotójaként vált világhírűvé.


Zenélő körforgóik kifejlesztésében zenetudósok is részt vettek, a klasszikus Bach és Mozart dallamok mellett a természet-inspirálta dallamok hallhatók.


Pihenőszékük a 2012-es UK Mother and Baby Award-on lett aranyérmes a Pihenőszék kategóriában.


Aktivitásra serkentő játékaik, a körbe-körbe menni tudó harmonikatestű kutyus, a formaegyeztető pelikán, az elefántos zenélő torony a szülőket is bevonva nyújthat önfeledt, közös játékélményt.


Gyümölcsmanók és a Tiny Smarts Apróságok (kedves kis állatfigurák) univerzális csíptetőik segítségével út közben is kedves társak, babakocsin, babahordozón egyaránt, vibráló, csörgő-zörgő, rágóka funkciókkal.

 

További információk az alábbi elérhetőségeken:
info@tinylovetoys.hu
+36/30-241-4576
www.tinylovetoys.hu

Vegyél részt a Női Portál és a Tiny Love  közös játékában, hogy Tiéd legyen a varázslatos Tiny Love ajándékok egyike:

1db Tiny Love Gymini Monkey Island játszószőnyeg
tornázóval 23.990 Ft értékben
1db Tiny Love Édes Álmok Szigete Zenélő Körforgó 20.990 Ft értékben
1db Tiny Love Zsiráf (csörgős-zörgős, vibrálós) 3.490 Ft értékben

Tovább a kérdőívhez >>

 



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL