Sárkányfej a Halakban

 

12.karma – Sárkányfej a Halakban

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: ne legyél annyira megfontolt. Elmúlt életedben valószínűleg úgy óvtad magad a csalódástól, hogy kontroll alatt tartottad érzelmeidet, vágyaidat, ezáltal minden kellemestől, minden romantikától megfosztottad önmagad. Lehet, hogy olyan munkakörben dolgoztál, ahol fontos volt a rendszerezett élet, vagy az, hogy beállj a sorba annak érdekében, hogy megőrizhesd a helyedet. A helyes magatartást választottad tehát, ám ezt szerelmi életed igencsak megszenvedte. Ne feledd: a szenvedély soha nem állt jó viszonyban az ésszel.

Jelenlegi életedben a boldogság nem elérhetetlen, sőt. Ahhoz azonban, hogy elérd, meg kell tanulnod elengedni a dolgokat, és nem szabad magadba fojtani érzéseidet. Nem kell mindenáron alkalmazkodnod mindenkihez, legyen saját elképzelésed a dolgokról. Meglátod, ha így teszel, szerelmi életed is a helyes irányba fordul. Ebben partnered lehet egy Halak, egy Bika vagy egy Nyilas.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha véglegesen elfelejted a tökéletességet. Nem csak akkor figyelnek fel rád az emberek, ha a külsőd tökéletes. Sőt, ennek pont az ellenkezője igaz nálad: a mesterséges dolgok elfedik a természetes kisugárzásodat. Állj egy kicsit lazábban a dolgokhoz, és meglátod, vonzerőd is megsokszorozódik.

Vissza a táblázathoz>>> 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL