Sárkányfej a Bakban

 

10. karma – Sárkányfej a Bakban

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: legyél szilárd és felelősségteljes a szerelemben. Előző életedben túlságosan a férjedre támaszkodtál, és tűrted, hogy minden szabályt ő alkosson, még a te számodra is. Valószínű, hogy nem kellett dolgoznod, mindent a párod teremtett meg, ő tartotta el a családot, így a külvilággal való kapcsolatokat is ő ápolta. Nincs ebben semmi kivetnivaló, ám a szerelmi kapcsolatodban függő helyzetbe kerültél. Egyfelől jó volt, hogy egy védett környezetben éltél, másfelől viszont nem mérethetted meg magad sem a társadalomban, de még csak szakmailag sem.

Jelen életedben szerelmi boldogságodat te irányíthatod, de csak akkor, ha partnereddel egyenrangú kapcsolatot alakítasz ki. Kicsit furcsán hangzik, de akkor leszel sikeres a szerelemben, ha beleveted magad a munkádba. Egy Bak, egy Oroszlán, vagy egy Skorpió boldoggá tudna tenni.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha megfogadod, soha nem csalsz. Ne akard elrejteni személyiséged erejét, de félénknek se mutasd magad. Ha azzal vonzol magadhoz másokat, hogy megindítóvá válsz, azzal semmit nem érsz el. Csak és kizárólag a személyiséged megerősítésével kerülhetsz harmóniába saját magaddal, és így leszel a legvonzóbb.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL