Sárkányfej a Nyilasban

 

9. karma – Sárkányfej a Nyilasban

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: legyél spontán a szerelemben. Elmúlt életedben túlságosan racionális voltál, és emiatt nagyon nehezen értettétek meg egymást a partnereddel. Lehet, hogy olyan értelmiségi szakmád volt, amelyben a kommunikáció kapta a főszerepet. Ám ezt a kommunikációt otthonodba is magaddal vitted, és amikor kedvesed a karjaiban tartott, te akkor is képes voltál arra, hogy beszédet tarts. Pedig jobban tetted volna, ha inkább átadod magad a gyengédségnek, hiszen ez örök sarkalatos pontja volt kapcsolatotoknak. Egy biztos: remekül megértetted, mi történik a kapcsolatban. Érdemes lenne azonban elgondolkozni: nem jobb egy kicsit tudattalanabbnak lenni? A boldogságot ugyanis csak így találhatod meg.

Jelenlegi életedben a szerelmi boldogságot viszonylag könnyen megtalálhatod. De csak akkor, ha nem akarsz mindent az észérvek alapján felfogni, ha nem akarsz mindent megérteni. Meg kell próbálnod időnként nem gondolkodni, és főként nem beszélni. Engedd szabadjára érzelmeidet, még akkor is, ha azok első szemléletre gyerekesnek, naivnak tűnnek. Ezen pillanatok által építheted ki a kapcsolat szilárdságát. Egy Nyilas, egy Bika vagy egy Mérleg szülött ideális társad lehet.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha hagyod, hogy a tested kifejezze saját magát. Foglalkozz sokat a testeddel, táncolj, jógázz vagy tornázz rendszeresen. Ha rendszeresen végzel fizikai tevékenységet, az intenzívebb jelenlétet biztosít számodra. Bízz az érzelmeidben és a megérzéseidben. Hidd el, helyesnek bizonyulnak, és kiváló szerelmi stratégiákat sugallnak majd.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL