Sárkányfej a Skorpióban

 

8. karma – Sárkányfej a Skorpióban

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: kockáztatnod kell annak érdekében, hogy megtaláld a boldogságot. Előző életedben minden bizonnyal egy biztonságot adó, ugyanakkor kényelmes kapcsolatban éltél. Valószínűleg egy felsőbb osztályhoz tartoztál, ami igencsak hatással volt a szerelmi életedre: nem akárkivel házasodhattál összes. Mindened meg volt, de a házasságodat az érdekek miatt kötötted. Ugyanakkor mind a párod, mint te magad korrekt módon teljesítettétek az elvárt szerepeket, ám a szenvedély nem volt jelen.

Jelenlegi életedben csak úgy érheted el a szerelmi boldogságot, ha képes vagy arra, hogy letérj a jól kitaposott ösvényről. Ez azt jelenti, hogy csak olyan valakivel szabad összekötni az életedet, akivel boldogságban élhetsz, és nem olyannal, aki a környezetednek megfelel. Bízz az érzelmeidben, hagyd, hogy elragadjon a szenvedély, és hallgass a szívedre. Az észérveknek itt most nincs helyük. Egy Skorpió, egy Nyilas, vagy egy Vízöntő ideális partnered lehet.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha nem az öltözködési normáknak és a divatnak akarsz megfelelni, hanem személyesebbé, stílusosabbá teszed a megjelenésedet. Olyan stílust képviselj, amelyben jól érzed magad, nem az a lényeg, hogy kifogástalan legyen a kinézeted, mintha a divatlapból léptél volna ki. Vonzerődet az eredetiség fogja megerősíteni, mert ez tükrözi vissza személyes ízlésvilágodat.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL