Sárkányfej a Mérlegben

 

7. karma – Sárkányfej a Mérlegben

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: sikeressé kell tenned a kapcsolatodat. Előző életedben egyáltalán nem foglalkoztál a saját párkapcsolatoddal, minden fontosabb volt annál. Számodra a legfontosabb a szabadságod volt, még az is lehet, hogy tartós párkapcsolatot sem létesítettél senkivel. Egyszerűen megelégedtél a komolytalan, múló viszonyokkal. Most elérkezett az idő arra, hogy ennek ellenkezőjét tedd, és egy boldog, harmonikus kapcsolatot teremts.

Jelenlegi életedben a párkapcsolati boldogság szinte kötelező számodra. Így tudsz újjászületni. Ám ezt csak úgy érheted el, ha képes vagy alaposan ráérezni párod igényeire, vágyaira, és nem erőlteted rá a saját akaratodat – mert előző életedben sajnos ezt tetted. Lelked mélyén kicsit megijeszt annak gondolata, hogy elkötelezd magad, de ha észben tartod azt a tényt, hogy a szerelem nem börtön, akkor minden bizonnyal rád mosolyog. Egy Mérleg, egy Oroszlán, vagy egy Nyilas szülött ideális társad lehet.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha a hagyományos fegyvereket használod: nagy gondot fordítasz a testápolásra és az öltözködésre. Így formálhatod megjelenésedet, és kiemelheted a természetes kisugárzásodat. Sőt, valamilyen művészi tevékenység gyakorlása is fokozhatja a hatást. Ne menekülj a kötődés elől, akkor leszel igazán boldog.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL