Sárkányfej a Szűzben

 

6. karma – Sárkányfej a Szűzben

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: két lábbal kell állnod a földön, és kicsit háttérbe kell szorítanod a romantikát. Előző életedben valószínűsíthetően folyamatosan álmodoztál egy olyan idilli szerelemről, ami tán nem is létezik. Lelked mámorát egy hatalmas szerelemben kerested, ez táplálta a képzeletedet, de annyira el voltál benne, hogy a partnereddel való mindennapi kapcsolatodban már nem voltál jelen. Saját párkapcsolatod nehézségeit, konkrét valóságát büntetésként élted meg, és mindig remélted, hogy egyszer majd eljön az igazi, nagy szenvedély. Életed tehát csupa reménykedéssel, várakozással telt, és ettől bizony nem láttad a valóságot.

Jelenlegi életedben csak úgy találhatod meg a boldogságot, ha kissé realistábban állsz a szerelemhez. Az élet nem egy regény, nem egy mesekönyv. Ne várd a herceget fehér paripán, mert az tényleg csak a mesékben létezhet. Ha két lábbal állsz a földön, és mindig a realitás talaján maradsz, akkor találkozhatsz végre valakivel, aki valóban nem tökéletes, de a kölcsönös tisztelet és gyengédség mély és tartós kapcsolatot alakít ki közöttetek. Tökéletes választás lehet egy Bika, egy Szűz vagy egy Bak szülött.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha egészen egyszerű maradsz. El kell fogadnod, hogy az álmodozó kisugárzással nem kelted fel az emberek figyelmét. Minél realistább módon állsz a dolgokhoz, annál inkább vonzod majd magadhoz az embereket. Nézz végre körül, talán már a közeledben is van az, akit oly nagyon keresel.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL