Sárkányfej az Oroszlánban

 

5. karma – Sárkányfej az Oroszlánban

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: többet kell törődnöd önmagaddal és szeretteiddel egyaránt. Előző életedben mindenki fontosabb volt saját magadnál. Nagylelkű voltál, segítőkész, csak éppen a saját boldogságod szorult háttérbe. Az is lehet, hogy az emberiség jobb és szebb jövőjéért harcoltál, ám magánéletedben igazi párkapcsolatról, együttélésről nem lehetett beszélni.

Jelenlegi életedben végre megismerheted ezt az egyszerű boldogságforrást: együtt élni valakivel, szeretetben, összetartásban. Ezt azonban csak úgy érheted el, ha kicsit önzőbben viselkedsz, ha többet foglalkozol magaddal, ha egy kicsit kizárod a külvilágot. Így fogod megtapasztalni a szeretetet, és ezáltal gyermekeidet, és partneredet is boldogabbá teheted. Egy Oroszlán, Ikrek, vagy Mérleg jegyű mellett megtalálhatod a számításaidat.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha több időt fordítasz a külső megjelenésedre. Karmikus múltadban nem kacérkodtál sokat, nem is érdekelt a külsőd. Most ezen kell változtatnod! Természetes kisugárzásod is sokkal hatékonyabb lesz, ha makulátlan a külsőd, és több energiát fordítasz a testedre. A tánc és a jóga például nagyon ajánlott.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL