Sárkányfej a Rákban

 

4. karma – Sárkányfej a Rákban

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: előnyben kell részesítened a magánéletedet. Előző életedben mindent alárendeltél annak, hogy szakmailag minél feljebb juss a ranglétrán, ennek köszönhetően magánéleted teljesen háttérbe szorult. Most ezen változtatnod kell! Valószínűleg vezető beosztásban dolgoztál, aki a nap 24 órájából 18-at kemény munkával töltött, és ez akkor elégedettséggel töltött el. Ám az egész árnyoldala az, hogy egyedül maradtál, vagy éppen olyan emberrel kötötted össze életedet, aki mást sem tett, mint rád várt, és nap mint nap kétségbeesett amiatt, hogy nem kap tőled elég figyelmet, szeretetet.

Jelenlegi életedben a család és a szerelmi élet kerül előtérbe. Az ezzel kapcsolatos boldogságot azonban csak úgy érheted el, ha nem keseredsz bele abba, hogy szakmailag nem érsz olyan magasra, mint amennyire szeretnél, illetve megtanulod örömödet, bánatodat egyaránt megosztani partnereddel. Mutasd ki felé erősségeidet és gyengeségeidet is, hiszen ezt előző életedben egyáltalán nem tetted meg. Egy Rák, Bika, Szűz vagy Halak szülött maximálisan boldoggá tehet.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha teljes mértékben kimutatod érzelmeidet. Előző életedben megtanultad, hogyan bástyázd körül magad felelősséggel – ám ez egyfajta hideg kisugárzással, illetve megközelíthetetlenséggel jár, ami igencsak csökkenti a vonzerődet. Merj szomorúnak és vidámnak is mutatkozni, mérgelődj, vagy sírj – minden emberi jöjjön ki belőled, és akkor fog nőni a vonzerőd.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL