Sárkányfej az Ikrekben

 

3. karma – Sárkányfej az Ikrekben

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: közel kerülni azokhoz, akiket szeretsz. Minden bizonnyal azért kaptad ezt a feladatot jelen inkarnációdban, mert a múltbéli életedben saját igényeidet, kalandjaidat részesítetted előnyben, és nem foglalkoztál partnereddel megfelelően, sőt, még az is lehet, hogy néha-néha el is feledkeztél róla, pedig neki szüksége lett volna rád. Nem feltétlenül azért hanyagoltad őt, mert másfelé kacsintgattál, vagy más szerelmi kapcsolatokat ápolgattál. Nemes egyszerűséggel a munkád lehetett olyan, ami maximálisan lefoglalt, és párod úgy érezhette, ő a legutolsó a sorban. Gyakran érezte magát egyedül mind fizikailag, mind lelkileg.

Ahhoz, hogy megtaláld jelen életedben a boldogságot, meg kell értened, hogy a szerelem nem egy „tevékenység”, amelyet a mindennapokban kell gyakorolni, és amely kölcsönös ráfordítást igényel. Próbáld meg fékezni hatalmas felfedezési vágyadat, vagy ha ez nem sikerül, akkor oszd meg a partnereddel is. Olyan személlyel kell összekötnöd életedet, aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik, mint te, és akivel együtt fedezhetitek fel a tudás rejtett oldalait. Erre igencsak alkalmas egy Ikrek, egy Bika vagy egy Mérleg szülött.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha mondandódat gesztusokkal is alátámasztod. Sokszor ugyanis hajlamos vagy azt hinni, hogy elég a monotonbeszéd – ez azonban nem így van. Ha szavaidat tettek is követik, kisugárzások sokkal erősebb lesz, és sokkal eredetibbé válhatsz. Egy szép jövőt ígérő találkozásban lesz részed, ha így teszel.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL