Sárkányfej a Bikában

 

2. karma – Sárkányfej a Bikában

Szerelmi karmád legfontosabb pontja: visszatérni az egyszerűséghez. Előző életedben állandóan elégedetlen voltál, folyamatosan kerested az újat, a változatosságot, és a szenvedély volt a legfontosabb számodra. Ez iránti vágyad teljesen elnyomta a mindennapos boldogságodat. Lehet, hogy egy sármos szívtipró voltál, vagy egy asszony, aki elhagyta a családját egy új, szenvedélyes szerelemért. Nem volt unalmasnak nevezhető az életed, de vajon megtaláltad a boldogságot? Valószínűleg nem! Minden feláldoztál a szenvedély oltárán, de valljuk be, drágán megfizetted az árát. Mivel viselkedésedből adódóan egyáltalán nem figyeltél mások érzéseire, mostani életedbe magaddal hoztál egy rejtett bűntudatot. Ez ássa alá jelenlegi szerelmi életedet.

Feladatod most tehát az, hogy felejtsd el ezt az érzést, hiszen könnyűszerrel rálelhetsz a boldogságra, de csak egy feltétellel: ha nem hajtod féktelenül a szenvedélyt és az érzékiséget. Karmikus programod az, hogy visszatérj az egyszerűséghez, a nyugodt élethez egy hűséges társ oldalán. Nyisd hát meg a szívedet, de ezt anélkül tedd, hogy mindenáron az érzékiséget hajtod. Ha így teszel, akkor az élet megajándékoz egy szerető társsal, akivel boldog lehetsz. Alkalmas lehet erre egy Bika, egy Rák, egy Szűz, vagy egy Bak jegyű személy.

Vonzerődet úgy fokozhatod, ha megmutatod, ki is vagy valójában. Ne mutatkozz elérhetetlennek, rejtélyesnek, légy önmagad! Mutasd ki bátran gyengeségeidet is, ezáltal válsz még vonzóbbá. Láss neki, és hamarosan elkezdődik számodra a megújulás.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL