Sárkányfej a Kosban

 

1. karma – Sárkányfej a Kosban

Karmikus szerelmi programod első és egyben legfontosabb pontja: hallgass a legmélyebb, belső vágyaidra. Előző életedben kétségkívül egy hagyományos párkapcsolatban élted mindennapjaidat, egy valami hiányzott számodra: a függetlenség. Eddig maximálisan alkalmazkodtál a társadalmi elvárásokhoz, és hagytad, hogy mások hozzanak meg helyetted fontos döntéseket. Még az is megeshetett, hogy a szüleid választották ki azt a párt, akit számodra ideálisnak véltek. Ezután a párod tartotta kezében a gyeplőt, te pedig sohasem kérdőjelezted meg döntéseit, teljesen rá hagytad magad. Így kerülted el a konfliktusokat. Úgy viselkedtél, mint egy engedelmeskedő gyermek.

Az tehát, hogy mások döntöttek helyetted, tisztán látszik. És ha hagyjuk, hogy ez mindig így legyen, semmit nem fejlődhetünk. Jelenleg tehát a karmikus programod az, hogy igazi felnőtté válj végre, aki meghozza saját döntéseit, és ha kell, akkor kockázatokat vállal. Ahhoz, hogy rátalálj a boldogságra, tudnod kell, mit is szeretnél valójában. Ismerd meg saját magad, saját vágyaidat – csak így találhatod meg a megfelelő partnert. Nagyon boldog lehetsz egy Kossal, Oroszlánnal, Nyilassal vagy Vízöntővel.

Vonzerődet nagyon egyszerűen megerősítheted: nem kell vakon követned a divatot, és kerüld az öltözködésbeli túlzásokat. Inkább alakíts ki egy saját stílust, legyél természetes. Így fog igazán érvényesülni a személyes kisugárzásod, és vonzerőd megsokszorozódik.

Vissza a táblázathoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL