Hozzávalók:
3 sárgarépa, felszeletelve
2 zellerszár, felszeletelve
2 gerezd fokhagyma, összezúzva
1 nagy fej vöröshagyma, felaprítva
1 konzerv (85dkg) tört vagy passzírozott paradicsom
1 üveg (50g) salsa
2 kiskanál fűszerpaprika vagy csilipor
1 kiskanál őrölt római kömény
1 konzerv (45dkg) vesebab, átmosva, lecsurgatva
1 konzerv (45dkg) tehénbab, átmosva, lecsurgatva
1 konzerv (45dkg) fehérbab, átmosva, lecsurgatva
1 csemege zöldpaprika, apróra vágva
1 piros húsú étkezési paprika, apróra vágva
Elkészítése:
1. Tegyed a répát, a zellert, a kétféle hagymát, a paradicsomot, a salsát, a fűszerpaprikát és a köményt egy négyliteres kuktafazékba vagy római tálba. Fedő alatt, magas hőfokon főzd 5-7 órán keresztül, míg minden zöldség megpuhul.
2. Kavard hozzá a háromféle babot meg a felvagdosott paprikát, majd főzd tovább magas hőfokon, de most már fedő nélkül, míg a paprika meg nem puhul és a szósz be nem sűrűsödik.
OLVASS TOVÁBB!
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK