Hozzávalók:
40dkg tészta
30dkg darált sertéshús
15dkg paradicsompüré
3 közepes vöröshagyma
0,5dl olaj
10dkg reszelt sajt
1 mokkáskanál oreganó
1 mokkáskanál kakukkfű
Pirospaprika, őrölt bors, só
Elkészítése:
1. A megtisztított vöröshagymát vágd apróra, és párold meg olajon. Add hozzá a húst, sózd, borsozd és lefedve, lassú lángon 10 percen keresztül párold.
2. Közben főzd meg a tésztát és hagyd lecsöpögni.
3. A párolt húst húzd le a tűzről, szórd meg fűszerekkel, tedd bele a paradicsompürét, és adj hozzá kevés vizet.
4. Rétegezd kiolajozott tepsibe a tésztát hússal felváltva, majd a tetejét gazdagon szórd meg reszelt sajttal.
5. Előmelegített sütőben süsd pirosra tíz perc alatt.
OLVASS TOVÁBB!
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK