GASZTRO

Tepsis húsos tészta

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

40dkg tészta
30dkg darált sertéshús
15dkg paradicsompüré
3 közepes vöröshagyma
0,5dl olaj
10dkg reszelt sajt
1 mokkáskanál oreganó
1 mokkáskanál kakukkfű
Pirospaprika, őrölt bors, só

 

 

Elkészítése:

1. A megtisztított vöröshagymát vágd apróra, és párold meg olajon. Add hozzá a húst, sózd, borsozd és lefedve, lassú lángon 10 percen keresztül párold.

2. Közben főzd meg a tésztát és hagyd lecsöpögni.

3. A párolt húst húzd le a tűzről, szórd meg fűszerekkel, tedd bele a paradicsompürét, és adj hozzá kevés vizet.

4. Rétegezd kiolajozott tepsibe a tésztát hússal felváltva, majd a tetejét gazdagon szórd meg reszelt sajttal.

5. Előmelegített sütőben süsd pirosra tíz perc alatt.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL