Hozzávalók:
1kg csirke felsőcomb
3 közepes vöröshagyma
2 csapott evőkanál ételízesítő
1 kiskanál bazsalikom
1 kiskanál kakukkfű
4 gerezd fokhagyma
0,5dl olaj
Elkészítése:
1. A megtisztított hagymát vágd apróra, párold meg olajon, majd öntsd a tepsibe. A combokat csontozd ki, mindkét oldalát szórd meg ételízesítővel, és rendezd a párolt hagymára.
2. A tetejére hints kakukkfüvet, bazsalikomot, és lefedve told előmelegített sütőbe. Közepes hőfokon 20 perc alatt párold puhára.
3. Ha a hús megpuhult, vedd le róla az alufóliát, add hozzá a zúzott fokhagymát, és tíz percre told vissza a sütőbe.
4. Tálald krumplipürével és friss salátával.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK