Hozzávalók:
40dkg cukkíni
30dkg paradicsom
30dkg mozzarella
3 evőkanál olaj
1 evőkanál vaj
2 gerezd fokhagyma
Oregano, só, zsemlemorzsa
Elkészítése:
1. A megmosott cukkínit és paradicsomot vágd egyforma karikákra, majd felhevített olajon süsd meg mindkét oldalát.
2. A mozzarellát csöpögtesd le, és szeleteld fel.
3. Vajazz ki egy tepsit, szórd meg zsemlemorzsával és sorban, rétegesen rakd le a cukkínit, a sajtot és a paradicsomot. Szórd meg kevés sóval, oregánóval és zúzott fokhagymával. A tetejére csöpögtess olajat, és fedd le alufóliával.
4. Előmelegített sütőben süsd 25 percig, majd vedd le a fóliát, és néhány percig pirítsd. Friss, ropogós zsömlével kínáld.
OLVASS TOVÁBB!
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK