Hozzávalók:
1 nagyobb karfiol
50dkg csirkesonka
30dkg juhtúró
5dl joghurt
2 csokor petrezselyemzöld
Só
Elkészítése:
1. A karfiolt szedd rózsáira, majd sós vízben főzd meg. Szűrőbe téve hagyd lecsöpögni, majd rendezd az olajjal kikent tepsibe.
2. A sonkát és a petrezselyemzöldet vágd apróra, keverd össze a joghurttal, és öntsd a karfiol tetejére.
3. Morzsold rá a juhtúrót, majd rakd előmelegített sütőbe, és előbb közepes, majd magasabb hőfokon addig süsd, amíg a teteje megpirul.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK