GASZTRO

Sonkás karfiol

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

1 nagyobb karfiol
50dkg csirkesonka
30dkg juhtúró
5dl joghurt
2 csokor petrezselyemzöld

 

Elkészítése:

1. A karfiolt szedd rózsáira, majd sós vízben főzd meg. Szűrőbe téve hagyd lecsöpögni, majd rendezd az olajjal kikent tepsibe.

2. A sonkát és a petrezselyemzöldet vágd apróra, keverd össze a joghurttal, és öntsd a karfiol tetejére.

3. Morzsold rá a juhtúrót, majd rakd előmelegített sütőbe, és előbb közepes, majd magasabb hőfokon addig süsd, amíg a teteje megpirul.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL