GASZTRO

Különleges húsos püré

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

40dkg laza burgonyapüré
25dkg darált hús
5dkg gomba
1 kisebb vöröshagyma
1 evőkanál olaj
Pirospaprika, őrölt bors, só

 

Elkészítése:

1. Ízesítsd a szokásosnál kissé hígabb burgonyapürét kevés pirospaprikával és sóval.

2. A megtisztított, felaprított vöröshagymát és gombát a darált hússal együtt olajon párold meg. Ízlés szerint sózd, borsozd.

3. A pürét és a gombás keveréket kisebb tepsibe rétegezd úgy, hogy legfelülre a püré kerüljön.

4. Forró sütőben jól süsd át.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL