2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szerelemvonzó Feng Shui Ötletek

Bányász Imréné, okleveles Feng Shui tanácsadó

Tavasszal a természet újjá születő zsongása, akaratlanul is a szerelem illatával bódít el bennünket. Ilyenkor még fájóbb felismerni a tényt, hogy nincs kivel megosztani örömünket, hogy mennyire hiányzik életünkből a társ, a partner, akivel mindezt a szépséget együtt élvezhetnénk.

 

„Az újjászületés vágya, szellemi sugallatra lelkünk mélyéből fakad,
s égi magasságok felé tör szakadatlan!”
Villő

Változtass helyzeteden!

Indulj ki lelked mélyéről. Tedd fel az alábbi kérdéseket és adj őszinte válaszokat magadnak. A további tennivalókban a Feng Shui sok ezeréves tapasztalata és szimbólum energiáinak sora lesz segítségedre.

- Valóban szeretnék új párkapcsolatot létesíteni?
Ne hidd, hogy ez a kérdés felesleges, a pontos válasz megerősít tudatos szándékodban.

A kiegyensúlyozott kapcsolat előfeltétele az egészséges én. Aki fél elkötelezni magát, annak érdemes okfeltárással megkeresni, hogy miért.
Tudnod kell mennyire vagy elfogadó, alkalmazkodó és megosztani képes. Az eltorzult személyiség, olyan partner tükröt fog vonzani, aki szembesíti hibáival és megtanítja ezek felismerésére a kényszerű és kellemetlen társkapcsolat által.

 

Feng Shui ötlet:

• Keresd meg lakásodban a Szerelem, Házasság területét, ami égtáj szerint délnyugaton található.

• Távolíts el a környezetedből minden oda nem illő dolgot (szúrós, éles tárgyakat, növényeket), felesleges holmit, rakj rendet, legyen tisztaság.

• Készíts oda néhány tárgyat (füstölő, yin-yang gyertya, két szál virág), melyek segítenek a ráhangolódásban. A yin-yang gyertya egyik fele a te elemed szerinti színű legyen, a másik színt pedig válaszd ki aszerint, amilyen partnert szeretnél. A két szál virág esetében jó tudni, hogy mi a választott virág szimbolikus jelentése. Fehér rózsa – kiérdemelt szerelem. Nőszirom – a nőnek befogadás, a férfinak odaadás. Fehér szegfű – tiszta lelkű szerelemmel. Liliom – rajongó és tiszta odaadás. Orchidea – igényes szerelem. Százszorszép – természetes és viszonzott szerelem.

 

 

• Gyújtsd meg a füstölőt, helyezkedj el kényelmesen, halk meditációs zene vagy a tiszta csend nyugalmába mélyedve, csendesítsd le kusza gondolataidat és folytasd a kérdések sorát. 

- Készen állok-e az új és harmonikus párkapcsolatra?
Nem csak lakókörnyezetünkben fontos a rend és a tisztaság, hanem a lelkünkben is. Gondold végig előző kapcsolatod miért nem működött, te hol és miben kell változz, hogy az új kapcsolatod más legyen. 

- Sikerült elengednem előző partnerem?
Aki nem képes elengedni előző partnerét, hiába vágyik új és harmonikus kapcsolatra, több esélye van a régihez hasonlót vagy semmilyen kapcsolatot bevonzani. Biztosíts teret az új társnak.

 

Feng Shui ötlet:

• A korábbi partnerek képeit helyezd egy albumba vagy tedd egy fekete dobozba, de ne hagy őket látható helyen.

• Helyezz el két fényképtartót magad előtt. Az egyikbe tedd saját képedet, a másikat hagyd üresen az új partner számára.

• Tollal írd fel egy papírra, hogy milyen társat szeretnél. Tartsd a papírlapot kezeid között és lelkileg is hangolódj kívánságodra. Szabadítsd fel energiáidat, engedd őket áramolni.

• A szertartás végén tekercseld fel a partnerre vonatkozó kívánságlistádat, kösd át egy piros vagy egy fehér szalaggal és helyezd el a lakásod északnyugati területén. A legjobb, ha egy felfelé álló orrú elefánt hátára vagy ormányára kötöd. Állítsd az elefántot balról jobb irányba haladóan.

 

Mit tehetek még, hogy megtaláljam az ideális társat?

Mindezek mellett legyél türelmes. A tartalmas szerelem befogadására nyitottá kell válnod, a körülötted zajló folyamatoknak át kell rendeződniük az új partner eljöveteléhez.

 

 

Feng Shui ötlet:

• A ló párvonzó hatása a hölgyek számára igen erőteljes, azonban kevesen tudják, hogy elhelyezni a lakás déli területén érdemes, balról jobbra haladóan. Nem alkalmas az olyan lófigura, amely kocsit húz, kantárt vagy nyerget visel, mert valamilyen társkapcsolattal már rendelkező elkötelezettségű férfira utal. Nem javasolt a csikó figura sem, mert az túl fiatal és még éretlen ifjút fog vonzani. Válassz a te elemednek megfelelő vagy az elemedet támogató anyagú ló figurát.

 

 

• A sárkányfejű teknős hátán kis teknőssel szintén megfelelő szimbólum azok számára, akik társ nélküliek vagy új párt keresnek. Helyezd a lakás délnyugati részébe, tégy a szájába egy piros szalagot és forgasd naponta úgy, hogy reggel a szoba belseje felé, este pedig kifelé nézzen. Itt is fontos, hogy a figura az előzőek figyelembevételével balról jobbra nézzen.

• A pünkösdi rózsa a szerelem és a nőiesség jelképe. Erőteljes párvonzó hatással rendelkezik, helye délnyugaton van.

• A párkereső férfiak számára a méhecske szimbólum (kép, festmény) alkalmazása az otthon délnyugati részében, elősegíti a szorgos, bájos és szerető feleség eljövetelét.

 

Ezeket a szimbólumokat, miután megtaláltad a partneredet már ne alkalmazd tovább, távolítsd el. A már kialakult társkapcsolat vagy házasság harmonizálására, összetartására és erősítésére helyezd el az alábbi mandalát, lakásod délnyugati részén. A mandalát a www.harmonikusvilag-fengshui.hu elérhetőségen rendelheted meg.

Mivel minden ember harmonikus párkapcsolatra vágyik, ne feledd a siker azon múlik, mennyire vagy képes változni. Légy türelmes, elfogadó. A problémák elől ne fuss el, nézz szembe velük, old meg őket és akkor a sors majd enged tovább lépni.

 

Kérdésed van a Feng Shuival kapcsolatosan? Szeretnéd megismerni a saját és a kedvesed GUA számát. Írj nekem a Női Portál szakértői rovatába vagy a honlapomra www.harmonikusvilag-fengshui.hu.

Sok szeretettel
Bányász Imréné
okleveles Feng Shui tanácsadó

www.harmonikusvilag-fengshui.hu

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép