Halak

 

Halak

A tavasz folyamán a pénzügyeid lesznek a legfontosabbak. Ekkor jön össze minden úgy, hogy végre hátradőlhetsz, és élvezheted a madárcsicsergést. Április vége felé zöldlámpát kap az utazás, és személyiséged is ekkor lesz érdeklődésed középpontjában. Siker koronázza minden erőfeszítésedet – a lényeg az, hogy sohase nyugodj le, mindig csinálj valamit.

Szerelem, párkapcsolat

Valószínű, hogy eddig nem a megfelelő férfiakhoz vonzódtál. Mostantól minden másképp lesz. Ha még mindig az ideális partner után kutatsz, ezúttal szerencsével jársz. A csillagok olyan pasit küldenek feléd, aki éppen olyan gazdag fantáziájú, és gyengéd, mint te.

Pénzügyek

Figyelmes, tapintatos, együtt érző és szerény vagy, ezért fennáll az a veszély, hogy a többiek elhalásszák az orrod elől a legjobb dolgokat. Bízz önmagadban, lépj ki mások árnyékából. A csillagok erőteljes támogatásával most sokkal céltudatosabban tudod képviselni érdekeidet, mint eddig. Ha dicsérnek, ne szerénykedj.

Egészség

Most sokkal inkább ki vagy téve a hangulatingadozásoknak, mint a többi csillagjegy képviselője. De ha biztonságban vagy, ennek ellenére kitűnően érzed majd magad. Feltétlenül
gondoskodj azonban a megfelelő vitamin-bevitelről, és tested-lelked karbantartásáról.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL