Vízöntő

 

Vízöntő

Idén tavasszal a helyi ügyek, a kommunikáció, a rövid utazások, a hobbik és a tanulmányok kerülnek előtérbe. A hosszú utak és a hosszú távú tervek április végén válnak fontossá. Ha odafigyelsz a bolygók kínálta lehetőségekre, az időszak végére új megvilágításban fogod látni, mi az, ami jó, illetve amin változtatnod kellene annak érdekében, hogy előrébb juss.

Szerelem, párkapcsolat

Ki meri azt állítani, hogy a Vízöntő nem lehet hűséges? Az elkötelezetteknek partnerük meglepetéseket tartogat – lángra lobban a parázs. A szingliknél pedig új, romantikus színezetet kaphat egy régi, talán plátói kapcsolat. Május csodálatos szerelmi hónap lesz, tele lehetőségekkel, forró, boldog pillanatokkal és a boldogság minden örömével.

Pénzügyek

Mindig egy kicsivel előbbre jársz, mint a többiek. Még ha mások a fejüket rázzák is, a végén úgyis neked van igazad. A szakmai kihívásokból most sincs hiány. Alaposan gondold azonban át, hogy melyik ajánlatot fogadod el. Nem lenne túl jó, ha döntésed során a pénz játszaná most a főszerepet.

Egészség

Bármennyire nehezedre esik is, ajándékozd meg testedet-lelkedet rendszeres törődéssel. Pihenj, aludj eleget, táplálkozz egészségesen, és gyakrabban szakíts időt a regenerálódásra. Erre ugyanis mindenkinek – még az örökké élénk Vízöntőnek is – nagy szüksége van.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL