Bak

 

Bak

A tavasz előrehaladtával a családod és otthonod kerül reflektorfénybe. Jelenleg fő örömforrást a szeretteiddel való együttlétben találhatsz, de a baráti kapcsolatok is élvezetessé teszik életedet.

Szerelem, párkapcsolat

A múltban nagyon sok időt elvesztegettél, és úgy néz ki, hogy ennek köszönhetően magánéleted kudarcba fulladt. Nos, ez most megváltozik. A konok egyedülállókra is romantikus órák várnak. Akár most váltál el, akár hosszabb ideje tengeted magányosan napjaidat, szinte biztos, hogy tavasszal nem maradsz társ nélkül. Május ugyanis beragyogja a szerelmi életedet, és csodálatos változásokkal, lehetőségekkel lát el.

Pénzügyek

Várd csak ki a végét! Bizonyos problémák akkor is megoldódnak, ha nem teszel éppen semmit. A távolból ráadásul jobban megőrizheted rálátásodat, és azt is megtudhatod, hogy kiknek a segítségére számíthatsz. Pénzügyi kérdéseid április közepén rendeződnek. Sőt, arra is lehetőséged adódik, hogy kiszűrd az olyan munkákat, amelyek nem vezetnek sikerre. Május végére igyekezz végezni feladataiddal, de ne hanyagold el életed más területeit sem.

Egészség

Akármilyen nagy is a sürgés-forgás körülötted, kitartóan pihensz. Energiád, kitartásod talán pont ennek köszönhető, és ez csodálatra méltó. Dacolsz minden ellenségeskedéssel szemben, mindenki szeret, mindenkinek szüksége van rád – és valljuk be, ezt élvezed is. kényeztesd és jutalmazd is meg magad, főképp a testedet, mert megérdemli.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL