Nyilas

 

Nyilas

Egészségi állapotodat tökéletesítheted, és a munkában is sikert érhetsz el, ha jó a hozzáállásod. Hiába kerül reflektorfénybe a párkapcsolat és a szex, ezen időszakban komoly sikereket hoz a konyhára, ha megfelelően mérlegelsz, és állsz hozzá a dolgokhoz.

Szerelem, párkapcsolat

A tavaszt szerelemmel kezded. Bármit is kívánsz a szerelmi életben, azt megkapod, ha bízol a szerelmedben, és persze önmagadban. Akár kalandokról, akár a házasság békés kikötőjéről álmodozol, mintha minden kívánságod varázsütésre teljesülne. A konstelláció ideális ahhoz, hogy régi partneredbe ismét beleszeress, vagy flörtölés közben érezd a jól ismert bizsergést, ami hatalmas önbizalommal tölt majd el.

Pénzügyek

A Nyilas optimizmusát mindig az eredmények igazolják. Minden sikerül most, amibe csak belefogsz, szerencsés időszak ez, amely tartós haszonnal kecsegtet. Azonban ne csak egyedül dolgozgass, szép csendesen, hagyd, hogy tudásodból mások is profitáljanak. Ebben az időszakban néhány „látomásod” is megvalósulhat. A szerencsét nem kell messze keresned, hiszen itt van a közelben, csak ki kell nyújtanod érte a kezedet.

Egészség

Lendületed mesébe illő! A stressz most még hírből sem ismered, illetve abból is inkább pozitív energiákat merítesz. Azért vigyázz, hiszen tudod jól, ha túl sokat akarsz, hamar kimerülsz. Itt az ideje egy kis pihenőt tartani.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL