Skorpió

 

Skorpió

Tavasszal végképp saját irányításod alatt tudhatod önmagad, tudni fogod, mikor, mit tegyél, és hogy mire van leginkább szükséged. Bármerre indulsz is az életben, sikerek kecsegtetnek.

Szerelem, párkapcsolat

A szerelmi életed teszi boldoggá ezt a tavaszt. Bár szerelmi téren nem szívesen kötsz kompromisszumokat, ne mutatkozz hajthatatlannak! Türelemmel és gyengédséggel megszerezheted a főnyereményt. Legyen az régi vagy új kapcsolat, május hava az elsöprő szenvedélyek időszaka lehet.

Pénzügyek

Öntudatosan veted a jövőbe tekintetedet, végre úgy érzed, hogy komolyan vesznek. És ami a múltban történt? Spongyát rá! Most vagy soha – ez legyen a mottód tavasszal. Üzleti partnereid, munkatársaid szilárdan segítenek neked abban, hogy minél zökkenő mentesebben érj el sikereket. Késő májusban még arra is van esélyed, hogy egy szép kis pénzösszeg üti a markodat. Ha előrelépsz a ranglétrán, még idejében fejezd ki háládat annak, aki a segítségedre volt, mert néhány hét múlva megeshet, hogy megint támogatásra szorulsz.

Egészség

Használd ki a langyos tavaszi levegőt, és iktass be egy lélegzetvételnyi szünetet. Kerüld a végleteket, táplálkozz egészségesen és rendszeresen végezz testmozgást. Nyereséged származhat az étrendbeli változásokból is, és ezzel rendbe hozhatod egészségi állapotodat. Ha valami bajt észlelsz magadon, alkalmazz elsősorban természetes gyógymódokat. Tested most különösen hálás lesz mindenfajta kényeztetésért.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL