Mérleg

 

Mérleg

Az elosztás, az együttműködés, a közös pénzügyek, a partnerkapcsolatok (szerelmi és üzleti egyaránt) kerülnek előtérbe a tavasz folyamán. Egyre jobban érik a helyzet egy szép sikerre, amely takarékosság, befektetések, de mindenek előtt kemény munka révén érhető el. Ami az utazást illeti, a munkáddal kapcsolatos utakra kerülhet sor április végén, május elején.

Szerelem, párkapcsolat

Már a következő hetekben érhet valami kellemes meglepetés. Még az is megeshet, hogy kedvesed végre megérti, hogy nem elég, ha az évfordulótokra piros rózsákat hoz. Abban az esetben is váratlan odaadásra számíthatsz, ha szingli vagy. Talán éppen álmaid hercegétől? Tavasszal minden kiderül.

Pénzügyek

Ügyesen mozogsz az élet útvesztőiben, biztos érzékkel kerülöd el a csapdákat és a buktatókat. Ne búslakodj, ha úgy látod, hogy egy kicsit kiürült a pénztárcád, inkább követeld vissza azt az összeget, amit kölcsönadtál. Ha most nem jut eszedbe, előfordulhat, hogy sohasem látod viszont. Érdekes állásajánlat vagy megbízás van a láthatáron.

Egészség

A táplálkozási „bűnökre” most egy kicsit érzékenyebben reagál a szervezeted. Ajánlatos néha egy-egy lé- vagy gyümölcsnapot beiktatni. Emellett ügyelj arra, hogy szépséged érdekében eleget aludj. Tested kényeztetésével és ápolásával egyébként a lelkedet is kellőképpen gondozod.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL