Szűz

 

Szűz

A tavasz előrehaladtával a takarékosság a fő cél, a befektetések, az utazás és a tervezgetés. Május a változások hava lesz, az utolsó napok pedig a helyi ügyeké, a tanulmányoké, a munkáé. Az utazásnak is a május kedvez.

Szerelem, párkapcsolat

Ha tartós párkapcsolatban élsz, bizton számíthatsz partnered hatékony segítségére. De csak akkor, ha egyértelműen kifejezésre juttatod kívánságodat. Ha azonban szingliként tengeted mindennapjaidat, akkor áprilisban meglelheted azt az erős vállat, amelyre támaszkodni lehet. Csakhogy nem árt az óvatosság, mert ez a típus érzékenyebb, mint amilyennek látszik.

Pénzügyek

Csúcsformába lendülsz, és bármilyen posztra állítanak, minden feladattal megbirkózol. És ahol sok a tennivaló, ott sokat is lehet keresni. Ne hagyd magad azonban becsapni! Ha valaki érti a dolgát, akkor a babérokat is le kell aratnia. Akkor se add fel, ha ez akadályokba ütközik – fő az állhatatosság és a kitartás. Sokat kereshetsz, ha hírnevedet kihasználva próbálsz előrébb és feljebb jutni májusban. Mind pénzben, mind elismerésben bővelkedő időszak vár rád.

Egészség

Gondolj végre saját magadra is! Sajátíts el valamilyen lazító technikát, és egészséged érdekében végezz masszázzsal egybekötött méregtelenítést, salaktalanítást. Ez most nagyon fontos lenne szervezeted számára.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL