Rák

 

Rák

Utazás, kirándulás, izgalmas mozgolódás, túrák és országjárás a fő program a tavasz kezdetétől fogva. Az otthoni ügyek most gördülékenyen intézhetők, a csillagok maximális erőt és dinamizmust kölcsönöznek neked, hogy ne találj akadályt utad során. A tavasz vége a megoldó szakasz lesz, amikor is kizárhatsz minden olyan dolgot, munkát, feladatot az életedből, amely nem a sikeredet szolgálja – az élet minden területén.

Szerelem, párkapcsolat

Ezekben a napokban iktass be egy kis pihenőt, és fordulj befelé. Most rájöhetsz arra, hogy mi akadályozott meg eddig abban, hogy az igazi szerelem utáni vágyódásod valóra váljon. Ha sikerül megoldanod ezt a talányt, a csillagok üzenete szerint romantikus percekre számíthatsz. Május ugyanis a szerelemé és a szexé. A boldogság tehát már az ajtódon kopogtat – csak be kell engedni.

Pénzügyek

Kivárni vagy cselekedni? Nem tudod eldönteni, hogy mit is kellene tenned. Mégis el kell határoznod magad, különben mások fognak helyetted döntést hozni. Eredményeiddel nem vallasz szégyent, és a plusz jövedelmet is megszolgáltad. Bíznod kell tehát magadban, ugyanakkor nem árt, ha kérsz is. Magától ugyanis nem fog az öledbe hullani a szerencse, no meg az elismerés. Barátság, főleg a munka kapcsán, a közösségi tagságoddal járó előnyök várhatók májusban.

Egészség

Tudatosan használd a tavaszt a regenerálódásra, mert nyáron igencsak nagy lesz a hajtás. Szánj végre önmagadra is elegendő időt, és ne hagyd, hogy elnyomjanak, kihasználjanak. Május az egészséged terén javulást, illetve tökéletesedést is hoz.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL