Ikrek

 

Ikrek

Ez az évszak maximálisan kielégíti a barátkozási vágyadat, társasági életed igencsak aktív lesz. Új körökben kezdenek megismerni, sőt, még az sem kizárt, hogy egy segítő szervezettel veszed fel a kapcsolatot, és egy kevés időt karitatív munkának szentelsz. Elképzelhető, hogy a tavasz utolsó napjaira teljesen magadra találsz.

Szerelem, párkapcsolat

Ne hagyd, hogy elszédítsen a rámenősség. A csillagok kegyesek hozzád, az önteltséget azonban kerüld, mert komoly csalódás is érhet. Az igazi szerelem gyakran szinte észrevétlenül közeledik. Házasságban, vagy tartós párkapcsolatban élve most érdemes egy mindent tisztázó beszélgetésre sort keríteni, és eloszlatni a félreértéseket. Ha erre nem látsz esélyt, netán nincs hozzá kedved, akkor láss neki, és rakd le egy másik kapcsolat alapjait. A szinglik esetében a tavaszi napok a szerelmi életet hangsúlyozzák, és egy udvarlás talán még házassághoz is vezethet.

Pénzügyek

Diplomáciai érzékeddel sikerül megoldani egy régóta húzódó, kényes szituációt. Ám ne maradj meg a szavaknál: a szerencséhez vezető út céltudatos tettekkel van kikövezve… A kemény munka számodra gyógyszer, ne csodálkozz hát, ha valaki munkamániásnak nevez.

Egészség

Fittebb vagy, mint eddig bármikor, és ennek köszönhetően vállalkozó kedved is megnövekszik. Ideális időszak ez az erőgyűjtésre, de ez nem azt jelenti, hogy vissza kellene húzódnod. Baráti körben tudsz a legjobban ellazulni.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL