Bika

 

Bika

Végre teljesen új megvilágításban szemlélheted önmagad. Ezért azonban tenned is kell valamit, ám ez az időszak pontosan ennek kedvez. A tavasz felkelti környezeted figyelmét, és ez jelentősen előbbre viszi ügyeidet az élet minden területén.

Szerelem, párkapcsolat

Akár független vagy, akár párkapcsolatban élsz, a csillagok most újból fellobbantják a szerelem perzselő lángját. Olyan érzéki vagy, hogy a férfiak nem győzik forgatni utánad a fejüket, sőt, még a lábad elé is borulhatnak. Hagyd, hogy szívedet teljesen betöltse a régi vagy az új partner iránti szenvedély.

Pénzügyek

Ebben a csillagállásban mindenki másnak kifolyna keze közül a pénz. Az anyagiakhoz való jó érzékednek köszönhetően azonban te bravúrosan úrrá leszel a gondokon. Anyagi elképzeléseidet egy kis figyelemmel meg is valósíthatod. Sőt, némi ügyességgel még tartalékokra is szert tehetsz. A kilátások ugyanis annyira kedvezőek, hogy még a nyugodt Bika is kísérletezésre adhatja a fejét. Bátorságodért jutalom lesz osztályrészed. Számos folyó ügyedet végleg lerendezheted, hogy ne álljon a siker útjában már semmi.

Egészség

A stressz sajnos megmarad, de ha túl sok lesz, szervezeted nyak- és tarkótáji feszüléssel reagálhat rá. Vedd elején ennek egy kellemes masszázzsal, és lazító gyakorlatokkal. A csillagok állása most igencsak kedvez a fogyókúrához és a testápoláshoz. Személyes megjelenéseden is javítanod kell, természetes szépségedet kihozni, és sokkal nagyobb gondot fordítani a ruhatáradra – ez a legfőbb feladat.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL