Kos

 

Kos

A tavasz ragyogó lehetőségeket hoz, hogy személyiséged legelőnyösebb pontjait kihangsúlyozva sikereket érj el az élet szinte minden területén. Önbizalmad, céltudatosságod, a munkád iránti érdeklődésed igen sokat számíthatnak mások szemében. Érdeklődő és leleményes, az egyes számú szervező leszel közösségedben a tavasz folyamán. A

Szerelem, párkapcsolat

Dinamikusan fogadod a tavaszt, azonban a szerelemben a tűzzel játszol. Ne csodálkozz hát, ha nehézségeid adódnak. Ámor nyilával felszerelkezve, minden tavasszal lövésre készen járod a világot. Ám alaposan fontold meg, hogy érdemes-e most fejvesztve belerohanni egy új kapcsolatba, mert a már meglévőben megmaradni sokkal jobban megéri.

Pénzügyek

Szakmailag biztosan ülsz a nyeregben, tehát igazán megengedheted magadnak, hogy egy kicsit hátradőlj, és másokat is hagyj szóhoz jutni. Ezzel nemcsak jó benyomást keltesz, de még szövetségeseket is szerezhetsz. Rájuk legkésőbb nyáron még szükséged lehet, ezért nem árt megfogadni e tanácsot.

Egészség

Az utóbbi hetek igencsak kimerítőek voltak számodra. Itt az ideje, hogy tegyél valamit az egészséged érdekében is. A sport most komoly sikerekkel kecsegtet alakod formálása, közérzeted javítása szempontjából. Mottód: mértékletesen, de rendszeresen! A csillagok biztosítanak afelől, hogy érdeklődésedet nem veszíted el a kinézetedet illetően sem. Menj fodrászhoz, formáld át magad, és a kozmetikumokkal se legyél szűkmarkú. Ezek mind segítenek új énképed kirajzolásában.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL