Készítsd fel bőrödet az érkező napsugarakra!

 

A Napimádó Szolárium is szeretettel várja vendégeit, amely 2004 óta a Dohány utca 57. szám alatt, a New York kávéház szomszédságában működik. A szolárium stúdióban a kiszolgálás minősége túlmutat a megszokottnál. Minden vendéget egyénre szabott, bőrtípusának megfelelő szakértő tanácsokkal segítenek az egészséges szoláriumozás élvezetéhez. A szoláriumozni vágyók választhatnak álló és fekvő mélybarnító, bőrkímélő gépek között, amelyek csokicsövekkel vannak felszerelve. A visszatérő törzsvendégek évek óta keresik a Napimádó Szoláriumot.

2007-ben új szolgáltatással bővült az üzlet, az akkor még alig ismert kollagéngép bevezetésével. Ezt hosszas tanulmányozás előzte meg a biztonságos és hatékony használat érdekében. Segíteni akartak azoknak a vendégeiknek, akik bőrük szépségéért, egészségéért tenni szerettek volna.
A kezelés az egész testre hat, a bőr, csont, porc állapotának javítására.

 

A kollagén a bőr kötőszövetének 70%-át alkotja. Fiatal korban még oldott állapotban található a szervezetben, ennek köszönhetően bőrünk rugalmassága jó. A kor előrehaladtával itt más hatások miatt (pl.: stressz, dohányzás) a kollagén egyre merevebb, vízmegkötő képessége csökken, ezáltal a bőr rugalmatlanná, ráncossá válik. Ajánlják még egyéb bőrhibákra, narancsbőrre, pattanásokra is. Kezelés után a bőr visszanyeri rugalmasságát, víztartalmát, javul a keringés. Pozitív folyamatoknak köszönhetően a bőr megújul. Az új gép hatása nőknek és férfiaknak kortól függetlenül egyaránt ajánlott.

A Napimádó Szolárium Vendégeit alacsony árakkal, folyamatosan kedvezményes bérletekkel, kuponakciókkal, ajándék krémmel várják. A szolárium stúdió minden kedves új és törzsvendégét szeretettel várja: hétköznap: 9.00-21.00-ig, szombaton: 9.00-18.00-ig.

Nincs más hátra, mint hogy megnyerd a Napimádó Szolárium által felkínált ajándékok egyikét és játssz!
Tovább a kérdőívhez >>

 Szeretnél még több esélyt a nyerésre?
Idekattintva megduplázhatod szerencsédet! »

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL