SZÉPSÉG

Smink és haj alacsony és filigrán csajoknak

Szerző:
Szabó Anna

 

Ismertetőjegyek

Magasság: általában 155-160cm között mozog, a típushoz tartozó nők azonban – karcsúságuk miatt – ennél kicsit alacsonyabbnak tűnnek.
Alak: 36-os vagy még kisebb konfekcióméretet hordanak, így a divatos ruhák közül nem egyszerű rájuk illőt találni.
Problémás területek: a kar és a láb legtöbbször túl sovány, s a felesleges kilók rendszerint kritikus pontokon, a hason és a csípőn rakódnak le az évek múlásával.

 

Haj és frizura

Számtalan frizura szóba jöhet, az a lényeg, hogy ne ragaszkodj a hollywoodi stílusú, hosszú és hullámos „oroszlánsörényhez”.
Legelőnyösebbek:
A pimasz, rövidre vágott frizurától kezdve a klasszikus bubi- vagy apródfrizuráig minden megengedett. A szokványos formákat lépcsőzetes vágással, begöndörítéssel vagy tépett tincsekkel teheted könnyedebbé. Fontos, hogy a haj ne legyen hosszabb az áll vonalánál.
Bátran kísérletezhetsz a színekkel, de először csak a színezőket próbáld ki, utána a tartós festéket.

 

Smink

Alapozás:
Száraz bőrre krémes alapozót használj, ezek sok nedvességet, továbbá bőrtápláló vitaminokat is tartalmaznak, ráadásul kitűnő a fedőhatásuk. A zsíros bőrűek az alapozás előtt zöld korrektorstifttel kendőzzék el a zavaró foltokat vagy piros pörsenéseket.

Hangsúlyozás:
A gyönyörű szempárt elbűvölőbbé, titokzatossá teheted, ha a szemet szemhéjtussal vagy ceruzával körberajzolod, a pillákat spirállal többször áthúzod, göndöríted. A keskeny ajkakat ceruzával varázsolhatod teltebbé. Először a kontúrokat rajzold meg, majd stifttel vagy ecsettel vidd fel a rúzst.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL