SZÁMMISZTIKA

Álmodd az álmaidat a számokkal!

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyian vágyunk valamire. Van, aki választ vár a számára fontos kérdésekre. Van, aki idegen tájakra szeretne eljutni. És van, akinek álma segíteni mások álmainak megvalósításában! Te mire vágysz? Álmodd meg, számold ki és mi segítünk haditervet kovácsolni!

 

Néhányan hamis álmokat kergetnek, életük azzal telik: „Majd, ha nyerek a lottón! Majd ha lefogyok! Majd ha…” Mások viszont minden reggel úgy kelnek, hogy tudják, mit szeretnének aznap elvégezni, és tudják, kemény munkával sorra valósíthatják meg álmaikat.

Mindenki vágyik valamire (utazás, szerelem, új lakás stb.). Keresd meg azt az egy szót, ami a legpontosabban megfogalmazza a vágyad Pl. Balaton, Tihamér, költözés, gyógyulás, stb, és számold ki a vágyadnak megfelelő stratégiát! Nem kell mást tenned, mint behelyettesíteni a betűket a megfelelő számokkal, majd a számjegyeket összeadni, és egyjegyűvé redukálni.

1.lépés

Írd fel egy papírlapra, ami a legpontosabban megfogalmazza a vágyadat, keresd ki a betűkhöz tartozó számokat a táblázatból. Ha ékezetes betű van a névben, akkor ez ékezet nélküli párját vedd alapul.

 Pl.: Szerelem S=1, Z=8, E=5, R=9, E=5, L=3, E=5, M=4

2.lépés

Most add össze egyesével a számokat, majd az eredményt alakítsd át egyjegyű számmá.

 1+8+5+9+5+3+5+4 = 40

3. lépés

A kapott végösszeget alakítsd át egyjegyű számmá úgy, hogy a két számjegyet összeadod. Addig csináld ezt a műveletet, míg egyjegyű szám nem jön ki.

 4+0 = 4

 Végeredmény 4-es

Kattints a kapott számra!

 

   

    

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL