SZÉPSÉG

Magas és erőteljes

Szerző:
Szabó Anna

 

Ismertetőjegyek

Magasság: legtöbbjük eléri, sőt, meg is haladja a 180 centimétert.
Alak: tetőtől talpig robosztusak, bizonyos helyeken alaposan kipárnázottak.
Problémás területek: sokuknál már egészen ifjú korban kialakul a narancsbőr, ezért fokozott figyelmet kell fordítaniuk a has, a láb és a fenék ápolására. Amilyen nehezen adják le a felesleges kilókat, olyan könnyen szedik fel újra!

 

Arcápolás

A molett nők bőre tág pórusú és zsíros, viszont kétségtelen, hogy kevésbé és később ráncosodik.

Tisztítás: reggel és este kötelező az alkoholtartalmú tonikkal történő alapos tisztítás.
Ápolás: azok a készítmények a legjobbak, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak zsiradékot (vagy csak keveset), ellenben teljes mértékben pótolják a hiányzó nedvességet. A nappali krémek közül a matt hatású készítményeket ajánljuk. A gyümölcssavas kozmetikumok nem csupán a sejtek megújulását serkentik, hanem a bőrfelszínt is selymesebbé teszik. A szem környékére speciálisan erre a célra kifejlesztett ránctalanító krémeket, maszkokat használj.

 

Kéz és lábápolás

A robusztus termethez nagy végtagok társulnak.

Kéz: akkor is rendszeres krémezést igényel, ha a bőr egyéként nem túl száraz. Akár rövid, akár hosszú a köröm, mindenképpen fordíts gondot ápolására. Ha nem akarod hangsúlyozni körmeid szélességét, használj átlátszó vagy sötét tónusú lakkot.
Láb: ha dagad, napközben is polcold fel, amikor csak lehet. Mivel a lábfej általában széles, nehéz rá megfelelő cipőt találni. A megkeményedett bőrt rendszeresen távolítsd el! Ha sokat izzad a lábad, használj dezodoráló hintőport.

 

Testápolás

Mindenekelőtt akadályozd meg a narancsbőr kialakulását. Ne feledd, hogy a kozmetikumok csak egészséges táplálkozás, megfelelő testmozgás mellett érik el hatásukat. Mindennap szánj időt a has, a fenék és a láb masszírozására. Kiválóak erre a célra a fából készült görgős masszírozók. Nem hiányozhatnak a sorból a zsíroldó, méregtelenítő készítmények sem. A dekoltázst és a mellett babakefével masszírozd át, majd krémezd be, hogy sokáig rugalmasak maradjanak. Már egy kis súlyfelesleg is hajlamosít az izzadásra. Ezt megelőzendő használj testhintőport, ami azonban nem helyettesítheti a normál dezodort.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL