EZOTÉRIA

Spirituális füstölők - melyikre van szükséged?

Szerző:
Szabó Anna
A szertartások nagyon fontosak a spirituális átlényegüléshez. Mindennek az alapja a hit - az egészségé a sikeré vagy a boldogságé is. A füstötlők ebben az átlényegülésben (is) segítenek nekünk, de ha utána járunk, láthatjuk ennél sokkal többet kapunk tőlük.

 

Az illatok érzelmeket, emlékeket ébresztenek, vágyat szítanak – de ha kell, oldják a stresszt vagy segítik a szervezet regenerálódását. A füstölők ezt kínálják számunkra, ha tudjuk, mikor melyik illatot válasszuk. A kelet eme csodálatos ajándékaihoz bárki könnyen hozzájuthat, érdemes tehát a bevált illatokról új ismereteket szerezni és további új rudacskákkal ismerkedni.

Ingatlan közvetítők gyakori mondása „eladó házon a legtöbbet a frissen sült sütemény illata dob”. Jó illatú ingatlanra jó szívvel emlékszik a vevő, hiszen megihleti egy pozitív jövőkép. Lakásunk, házunk illata meghatározó emlék marad, az otthon békéje, harmóniája is növelhető egy jól megválasztott füstölővel akár úgy is, hogy mindig tartunk egy szálat a szabad levegőn, és csak alkalom adtán égetjük el. Az otthonunkat ékesítsük stressz oldó, vidámságot hozó illatokkal, mint a zöldtea, szantál vagy a sáfrány, amely oldja a feszültséget és segít a megoldatlan problémákat „megemészteni”.

Kattints arra a képre, amely a legjobban vonzza a tekintetedet, és máris megtudod, melyik füstölőre van szükséged!

 

 

  

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL