HOROSZKÓP

Hány órakor születtél?

Szerző:
Szabó Anna
Olyan személyiségjegyekkel és belső motivációkkal foglalkozunk most, amely teljesen független a Napjegyedtől. A hindu bölcsek ugyanis az idő múlását ötször 24 perces, tehát kétórás intervallumokra osztották – tattwa órákra és tattwa percekre -, és mindegyik szakasznak megfelelő jelentőséget tulajdonítottak.

 

Ha pontos asztrológiai elemzést szeretnél kapni, akkor bizony nem elég a dátum, azt is meg kell határoznod, hogy hány órakor jöttél a világra. Ennek az adatnak a megszerzésére sok lehetőség kínálkozik, ha fordítasz elég energiát és időt rá. És hidd el, érdemes foglalkozni vele, mert rengeteg fontos információ birtokába jutsz – saját magaddal kapcsolatban.

Kezdheted azzal, hogy előveszed a fiókból a születési anyakönyvi kivonatodat, amelyben fel van tüntetve a születési dátum, a hely, a családi- és utóneved és a nemed. Sajnos azonban az is megesik, hogy nem a régifajta – kézzel írott – anyakönyvi kivonattal rendelkezel, ahol a pontos születési óra, perc egy félreeső helyen fel van tüntetve. Ebben az esetben érdemes felvenni a kapcsolatot a kórházzal, ahol édesanyád szült, hiszen sok évig tárolják a kórlapokat. Ezenkívül ne szalaszd el a legegyszerűbb lehetőséget is: kérdezd végig rokonaidat, hátha valaki pontosan emlékszik mindenre. Ám az eltelt évek és a mára már megszépült emlékek miatt olyan választ is kaphatsz, amelyből nem biztos, hogy pontosan kiderül az a bizonyos időpont. Már az is nagy segítség, ha a fenti műveletek egyikével nagyjából le tudod szűkíteni a tartományt a nap egy bizonyos szakaszára. Ha már 1-2 órás pontossággal meg tudod határozni az időpontot, nyertél, hiszen a lenti táblázatból kikeresve nagyon sok mindent megtudhatsz magadról.

 

06 – 08 óra

08 – 10 óra

10 – 12 óra

12 – 14 óra

14 – 16 óra

16 - 18 óra

18 – 20 óra

20 – 22 óra

22 – 24 óra

00 – 02 óra

02 – 04 óra

04 – 06 óra

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL