Kos

 

Az Áldozati Bárány – Kos

Bibliai idézet: Jelenések Könyve 5:6
Vers: Jelenések könyve 5:6

„És láték a királyiszék és a négy élõlény között és a Vének között egy Bárányt állani, mint egy megölöttet, hét szarva és hét szeme vala, a mi az Istennek hét Szelleme, a mely elküldetett az egész földre.” Jelenések könyve 5:6 (A Hétpecsétes Titok)

Pozitív vonások

Saját területeden úttörő lehetsz, új technológiák, ötletek kifejlesztője. Független, magabiztos, bátor vagy, aki nem fél senkitől és semmitől. Gyors észjárásod van, és rendkívüli elemzőképességgel rendelkezel. Tele vagy energiával és célokkal, szereted a versengést és a kihívást – sokszor valósággal ez éltet. Ötleteid eredetiek és újító szándékúak. Kicsit rámenős természet vagy, mely egészen az agresszivitásig is elmehet. Szereted irányítani és a kezedben tartani a dolgokat, és ha valamibe belekezdesz, teljes gőzzel törsz előre. Ha érdekel a munkád és az adott feladat, megszállottan dolgozol, ugyanakkor nyitott vagy és rugalmas az új, ám eredeti ötletekre. Dinamikus természeted valósággal vonzza az embereket. Szinte égsz a vágytól hogy merészebbnél merészebb kockázatokat vállalj. Egyenes ember vagy, konkrétan kimondod, amit gondolsz, még akkor is, ha ezzel esetleg kellemetlen helyzetbe kerülsz.

Negatív vonások

Arrogáns és uralkodó vagy, erőszakos és lobbanékony természeted sokszor vezet konfliktusokhoz. Hatalmas az egód, és elvárod az emberektől, hogy ezt méltányolják. Saját szükségleteidet mindig is előtérbe helyezed környezetedével szemben, és még a legkisebb hibát sem nézed el másnak, te viszont gyakran nem vagy megfontolt, és képes vagy rossz döntéseket hozni egy-egy pillanat hevében. Nyughatatlan vagy és mindig tevékenykedni vágysz, ennek köszönhetően az emberekkel szemben is gyakran mutatsz türelmetlenséget. Önző természeted sokszor bajba sodor, de nem tanulsz belőle – inkább felállsz, megrázod magad, és mész tovább azon az úton, amit helyesnek vélsz. Rettegsz attól, hogy visszautasítanak, makacs vagy és önfejű. Könnyen megsértődsz, és haragod nagyon sokáig tarthat.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL